onsdag 28. mai 2008

Gullende rent baderom!

Oioioi - idag har jeg boblet over av vaske-entusiasme!
Hadde visst endel overskudd etter at jeg kom hjem fra jobb idag (det til tross for lang tur i skogen med påfølgende pollenallergi) og det måtte jo benyttes! Badet har fått gjennomgå, og jammen var det deilig når det endelig ble ferdig. Hva er vel herligere enn et skikkelig skinnenede rent bad? I'm in a happy place right now...

Her har badegakkene til lillesnupp fått paradeplassen på badekars"hyllen" - der står de og beskuer det ufattelig blanke, flotte og nypussede blandebatteriet til dusjen! Pjuh - det er alltid litt av en jobb...

Det er bare sååå digg når pussejobben er unnagjort! (Bildet ble litt dårlig, det ble tatt med mobilen...)

Har fått tak i et herlig sett med håndsåpe og bodylotion med deilig roseduft - og selvfølgelig er det RÅÅSSA som er fargen!

Og så har jeg tatt frem Glam parfymen min! Den lukter kjempegodt og har dessuten små gullpartikler i seg - slik at jeg kan "sparkle" litt når jeg fjonger meg litt ekstra!

11 kommentarer:

tinemor sa...

Kjenner følelsen. :-)
Skikkelig sånn tilfreds lykkefølelse når man har ryddet og vasket og kan beundre verket sitt. Så godt.
Her har ingen ting blitt gjordt inne i dag, for vi har hatt strålende sol! Og hatt vår første grillmiddag på verandaen. Hærlig!

Tulip sa...

Herlig med nyvaska bad, ja!

Du tar ikke sånne oppdrag for andre også???;)
Her kunne det trenge en vask, over hele huset...
men: det får bli en annen dag!

silje-sin sa...

der så det reint ut, synes nesten jeg kjenner såpelukta:) Du må gjerne sende litt av overskuddet ditt hit:) Ha en fin kveld! klem fra silje.

Fru Fjeldhammer sa...

Måtte hive etter pusten jeg nå.. så flink du har vært!! Det må jeg si vaske badet etter en laaang dag på jobb.. fortsatt flink jente!!

Sender du litt energi denne veien også!?

klem

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg blir også ganske så lykkelig av et skinnende rent bad...det er ingen andre rom i huset som gjør meg så fornøyd som badet..

I kveld har minstemann lekt med dinoer i badekaret, jeg har spylt ned lassevis av sand etter det badet...Det er i grunnen rart at det er mer sand igjen i barnehagen.

jeg får følge ditt eksempel og skure badet i morgen...

Bergheim sa...

Jeg likte godt den "råssa" kurven. Ingenting er så godt som et rent og friskt baderom. Ha en fin kveld

Tove sa...

Så deilig da!, det er utrolig godt med et skinnende bad ja:)

klem

Olstad sa...

åhhh missunerlig på nyvasket bad. Men det er vel ikke noe annet for Fru Olstad å gjøre enn å hente frem vaskebøtten for her blir intet vasket av seg selv (eller andre..:-)

Ha en superfin dag. Jeg sitter å skal egentlig begynne på norderuropas største haug med vaskede klær som skal strykes og ryddes bort...

Huset i skogen sa...

Kjenner den følelsen der ja! Ingenting er som et gullende rent bad..og den parfymen din så jo gullende god ut:)

Lena sa...

mmm...det er så deilig, når huset skinner og man kan synke ned i stolen med DEN gode samvittigheten :D
Du har vært flink !!!
Jeg kan nok ikke påberope meg det samme, og har IKKE god samvittighet hehe...meeeeen, ble faktisk inspirert til å vaske imorgen hmmm :S

Ha en deilig forsommerhelg Lena :)

Klem fra Lena

( kongenavn ikke sant? *kniiis* )

Anonym sa...

Hallo,

Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua-spesialistundervisningssykehus.

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...