søndag 16. januar 2011

Litt reisesyk igjen...

Okei - så må det vel innrømmes at man kanskje har en tanke eller to om dette stedet igjen... Etter en relativt "lang" og kald vinter, så er det bare naturlig for meg å drømme meg bort litt igjen.
Nytt av året er jo at man har skolejente pluss at man også har en firbent skapning i hus. Ergo innebærer dette en utfordring eller to som man må fiks på før man kaster seg avsted. Først og fremst må jeg jo vente heeelt til sommeren med å få ferie. For når skolejenta må a fri fra SFO må man jo ta fri da, må man ikke? Og tro ikke at det er en paps med i bildet som har jenta si en eller to uker i ferien? Nei - man har jo ikke jenta i helgene engang. Så da må man jo forsøke å få kabalen med ferie til å gå opp på best mulig måte. I tillegg så ønsker arbeidsplassen at man tar ut 3 sammenhengende uker i løpet av sommermånedene også.. Jaja. Det er bare å kjøre på. Det er ikke lenge til verken vår eller sommer, så det er like greit å planlegge litt nå!
I tillegg så var det denne firbente tassen vår da. Han kan jo ikke akkurat være med til Thailand, heller... Men det tror jeg er det minste problemet - for han er så liten og søt at hundepassere står i kø. Men kanskje ikke midt i fellesferien??? 
Uansett - jeg lengter etter sol og varme, og kanskje en dupp i havet...

2 kommentarer:

Anja Holt sa...

Hvor mye bruker dere på reise og hotell, dere to? Har enda ikke funnet ut hvor vi skal reise til sommeren...

Elisabeth, innerst i veien sa...

Huff, ja. I fjor (som 1.klasseforeldre) ble sommerferien litt av et puslespill. Hadde ikke klart oss uten velvillige besteforeldre. SFO har stengt i juli, absolutt mest praktisk å ta ferien da - og selvfølgelig dyreste, om man skal på tur.

Når jeg ser ut av vinduet og dagens tåke, lengter jeg også til en sånn strand...mmmmm

Ha en fin søndag.

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...