onsdag 26. januar 2011

Endelig på veggen!!!

Her i mitt lune hjem lider jeg av TTT syndromet. Og jeg vet at jeg ikke er alene om akkurat det, så det skammer jeg meg ikke over. Meeen - når det begynner å gå i langdrag, da er det på tide å gjøre noe!
Så idag har snuppelille kommet seg opp og vekk fra sofaen, og da benyttet jeg sjansen til å skride til verket! Med hammer, vater og det som man vanligvis trenger til å hamre med, sto jeg ubønnhørlig godt planta i soffen og dunket i vei! Nå har bilder kommet på veggen. Her er et ymse galleri. Mest såklart av snuppelille, og så er det plass til noen venner og mampap. Og når bildene endelig kom på veggen, så ser jeg jo at det har kommet flere til i samlingen. Bare ikke i glass og ramme. Hvor er de, mon tro?

Jeg ser ut av bildet også at TTT med det røde Ektorptrekket jeg hadde på til jul - for det henger jaggu med enda. Men det skyldes noe så enkelt at jeg skal ha nytt GRÅTT trekk - og at Ikea-kortet mitt for tiden ligger i dvale. Det fikk nemlig kjørt seg litt før jul og trenger å lades oss før det er lov å bruke det igjen...

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Godt med alt som endelig er gjort. TTT på bilder som skal opp her også....☺

Anja Holt sa...

Her også er det TTT. Men da tror jeg man blir dobbelt så glad når ting er ferdige?

Lene sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lene sa...

Ååååå, så fint!

....så koselig at vi henger på veggen vi også da! :D

...kanskje jeg skal komme opp på vin & skravlings en kveld?