lørdag 15. januar 2011

Sånn går no' dagan...

Ja, sånn går no' dagan... Vi er allerede over to uker inn i det nye året og hvordan var det så med disse nyttårsforsettene, mon tro???

Om man skal ta en rask oppdatering, så er det som følger : Null utenomshopping. Kun mat og de nødvendige "onder"...
Trening - sanker treningspoeng der jeg kan, men fra kommende uke er det på'an igjen med saltimer! Jippi! Det gleder jeg meg til! For her er det nemlig slik at når jeg ikke får trent, så blir jeg "dårlig". Hodepine, migrene og nakketrøbbel har vært gjennomgående de siste to ukene og det har blitt noen tidlige kvelder ja. Men til uka - hurra!!!

Så snop og sukker, pluss potetgull??? Joda, det holdt flott - strikt - i etpar dager. Så var det å forsøke å spise opp litt av lageret. For så å bli forbannet på meg selv når jeg nesten hadde spist 3/4 sjokkisplate, for så å kaste hele dritten i søpla. Men denne uken har vært strålendes! Lurer på om jeg har sukkerhungern litt mer i sjakk nå. Null godis, null kaloribomber til mat - kun sunne måltider som kanskje på sikt kan få vekk litt av disserumpa. Og flestehåndtakene. (Som sikkert ikke er synlige for de fleste, men som jeg VET er der - som jeg ser veldig godt!) Så jeg er stolt av meg selv!

Hvordan er det med dere??? Holder dere koken, eller var det kanskje ingen nyttårsforsett denne gangen???

2 kommentarer:

Ida sa...

Mitt nyttårsforsett er som vanlig å si JA til det meste! Høres litt farlig ut, men det er jo sånn som gjør at man lever syns nå jeg:-) Det går fint hittil! Klemklem!

Anja Holt sa...

Jeg har ingen forsetter, så jo takk, det går strålende! :) Kos deg med ukens saltimer, tar nok noen flere uker før jeg er tilbake der.