søndag 9. mars 2008

Musikk...

Jeg har fått inn litt musikk på bloggen min. (Og en teller som ikke funker - jeg har til stadighet bare hatt 1 besøkende...)
Men jeg lurer litt på : hva SYNES dere egentlig om litt bakgrunnsmusikk når dere leser i bloglandia? Tidvis synes jeg det er flott - men noen ganger forsvinner jeg fort fra en blogg, bare fordi musikken ikke helt faller i smak...
Kom gjerne med en kommentar om musiken er hørbar eller ikke!
♥ TAKK! ♥

3 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Vet ikke om jeg har noe stemmerett jeg *LOL*, men jeg synes det er slitsomt... *rødmer* jeg hopper jo fra blogg til blogg og hvis alle skal ha forskjellig musikksjanger så ja du vet?!men ingen fare, jeg kan bare skru av lyden, for lese bloggen din det skal jeg?!

men du, hvordan fikset du det med hvor mange som har besøkt siden din osv? prøvd meg på sånn teller, men skjønte nada!!?

älskar sött sa...

Tusen tack för att du ville titta förbi!! =) Tack vare det så hittade jag till din fina blogg! Ha en underbar vecka...lev, njut å va gla! Kramar Malin

Lena sa...

musikken er herved bortevekke igjen. Fant ut at jeg slv ble lit lei av å høre den samme sangen HVER GANG jeg skulle poste et innlegg... Så sangen og musikken har herved tatt en ørliten pause - jeg kan heller høre på hele spillelisten min på min egen pc!