mandag 13. oktober 2008

Vinne RÅÅSSA armbåndsur?


Lyst til å vinne denne stilige RÅÅSSA klokken fra TRITONI?
Da må du logge deg inn her : PrinsessansDagbok.

4 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Så spennande :) Ja den har eg lyst på ;)
Ha en fin dag!!
Klem

Guttemamma sa...

Den var...ROSA! Hadde passet perfekt til meg, trenger å vise mine kvinnelige sider i dette dominerende guttemiljøet rundt meg!

Solveig sa...

gøy med konkurranse! veldig imponert over hvor tidlig ute du er med julebakstforberedelsene. ser faktisk veldig hyggelig ut med jul nå:) klem!

Guttemamma sa...

Ble helt fristet av de kakebildene dine! Her i huset går det mye kaker etter at guttene kom, de kan ikke vente nå til gløggen og småkakene kommer på bordet, hi-hi. I helgene i desember får de alltid det på morgenen til morgenbarnetv, og det har blitt sånn en koselig tradisjon. Også er det jo kosen med å bake sammen da! Ja, som du skjønner av mitt forrige innlegg er jeg ikke så glad i alt det rare som finnes til gutter i butikkene. Mellomstemann hadde helt dilla på Spidermann en stund, men jeg lurte han godt ved å kjøpe en stor figur og en (grusom)pysj med Spidermann over det hele. Han var storveis fornøyd..Ha en fin dag!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...