lørdag 10. januar 2009

Vannlekkasje, ja...

Ja, det var denne vannlekkasjen da...
I skrivende stund venter vi på noen som skal ta turen op på kaldloftet vårt og beskue skaden. Det har seg nemlig slik at hvert eneste år det blir mange kuldegrader over en lengre periode, så blir det for mye kondens i ventilasjonsrørene våre på loftet - og da renner de over... Dvs. de lekker på en eller annen måte. Når fuktigheten ikke kommer ut, så renner den ned. Og ned, det betyr gjennom taket og ned i gangen. Så når det er som verst - da plopper det fra taket i gangen... Veldig morsomt dette her. Akkurat nå har det stilnet, men jeg VET jo at det ligger en bråte med vann der oppe og gjør skade på treverket - så det skal bli greit å få noen til å se på det.

Og forresten, det er jo ikke bare gangen det drypper i... Jeg har jo pusset opp hele kjøkkenet, og derav også montert ny avtrekkshette på kjøkkenet - og det drypper jaggu ut av den også. (Vi har egentlig et ventilasjonssystem her som heter villavent, som alle boenheter skal være tilkoblet på. Meeen disse viftene man får som skal tilkobles villaventen, er jo ikke spesielt snasne. Så jeg valgte jeg faktisk å gå for det estetiske her, jeg...) Ganske stilig at det faktisk drypper "sølevann" ut av vifta mi. Kan ikke kokkelere med den dryppingen over heller. Da drypper det jo opp i grytene hennar mor...

Og... for å komme opp på loftet må jeg ommøblere hele soverommet for å komme til luka i taket. Så mor er litt matt her, men det skal nå bli greit å få kikket på dette trøblet også...

Det var bare et lite hjertesukk fra meg, da. Kommer tilbake med et gladere innlegg senere, jeg!

5 kommentarer:

Anemone sa...

Noe så inn i natthampen irriterende da!! Hadde ikke fått med meg at du hadde fått lekasjeproblemer jeg, men om du vil kan jeg sende urologen vår nedover, skikkelig kjekkas det skjønner du :-)))

Frk Fischer sa...

Oh så kjipt....Håper det ikke er for ille skade og at det tørker opp....

Guttemamma sa...

stakkar....kanskje det kommer en skikkelig kjekkas av en håndverker til å hjelpe...:-)

Frøken Englefjes sa...

*Uff a meg*

Frøken Englefjes sa...

Jeg vet! Jeg elsker Swarovskibutikkene i utlandet! Hvorfor har vi ikke det i Norge? På den annen side er jeg ikke kjempe fan av alle de små figurene, det er helst smykkene jeg vil ha. Kanksje det ikke er marked for det i Norge?