søndag 11. januar 2009

Så var helgen snart over...

Ja, så var nok en helg straks over...
Her hos oss har det blitt skikkelig væromslag - det blåser og uler rundt husveggen, det er rene høststormen der ute... I slikt vær er det jo flott å være inne! Men jeg må si at jeg foretrekker noen ekstra kuldegrader fremfor det været som er her nå.


Men om det skal være flere kuldegrader, så kommer kondensen til å rime i avtrekksrørene mine, og da blir det regnvær i gangen min... Dessverre var det ingen kjekkas av en håndverker som kom her igår, det var min onkel. Kjekk og grei nok er han, jo da. Men ingen jeg kan drømme litt om...Jeg ser med gru frem til morgendagen. Ikke fordi det er mandag og jeg skal på jobb igjen, men fordi jeg atter en gang har booket meg på step/styrke timen som gjorde meg til en muskelinvalid hele uken som gikk... Men jeg drar med friskt mot - og håper at koordinasjonen er et lite hakk bedre denne gangen. Og ikke minst - at musklene mine ikke får slikt et sjokk de fikk forrige mandag...Og grunnen til alle ballett- bildene? Jo, det er lillemor, det. Hun er helt opphengt i å danse om dagen, så jeg vurderer faktisk å melde henne på dansekurs i tillegg til svømmingen. Vi har flere danseskoler her i nærheten, så jeg får sjekke litt nærmere. Det er nemlig mange piruetter som taes om dagen... Og slikt skal man jo ikke kimse av!

Nå er det nattinatt herfra - må være opplagt til i morgen! Wish me luck ladies, la oss krysse fingrene for at formen ikke er altfor ille i morgen kveld!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det var noen nydelige bilder av prinsessa. Dansetimer er nok ingen dum idé. Husker selv da jeg var lita og danset foran de store vinduene i stua, stas det! :)

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

For nokre nydelege bilder. Er det din datter?? Ho er utrolig søt!!
Her er også skikkelig innevær. Men i dag trosset vi været og gikk ein tur. Var litt våte når vi kom inn igjen, men då var det deilig å kose seg med deilig søndagsmiddag etterpå.
Ønska deg ei fin veke
Klem

Bea's verden sa...

Så nydelige bilder:o)

Håper dere får en flott uke.

Klem fra
Bea

simmas hus sa...

Hei! Jeg også skal på trening imorgen! Det går så bra så! tenk så godt det er etterpå! Lykke til! Klem

MonaLisa sa...

Så skjønne bilder av snuppa! WOW!Nå har jeg satt dato for blogg treffet - fredag 6 feb. kl 18.00 ett eller annet sted i Bærum. tror vi blir mange så vi må res. bord nærmere datoen. Håper vi sees!!!! klem

Kriztella sa...

Kjempefine bilder, du bør ha henne inn på noe dansing om hun interesserer seg for det ja. Her finnes det ikke noe sånn, men hadde det gjort det, hadde nok Em vært med på det :)

Får jeg legge til bloggen din i blogglista på bloggen min? Vil gjerne følge den :)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

http://www.sessanochprinsessan.com/2009/01/tv-awarder-idag.html

Till dig kära, den kreativaste av alla jag känner tror jag!

Kram

Anettes hus sa...

Sååå herlige bilder:) Nydelig lita prinsesse!!

Ha en fortsatt fin uke!

Klem Anette

Frk Fischer sa...

Hei!! sender seg en award...for oss mammar i mellom!!! god uke forsatt...snart helg nå!!!

Anonym sa...

Verdens skjønneste ballerina bilder :) Nydelig er hun!!!!
Danseskole må hun få gå på det er gøy, husker jeg selv som barn elsket det!
Sist uke startet min tulle på danseskolen i SFO tiden, snakk om genialt!!! Hun og de andre klasseveninnene storkoste seg mandag fra 15-16!!!
God nattaklem

Anja Holt sa...

Nydelig snuppe! Vi har forsøkt oss på den danseskolen ved Rasta, passe fornøyd.... Hammer turn, også der passe fornøyd... nå har den største hos oss treningsstopp, fordi hun ikke ønsker noe nå. Her bestemmer hun selv.