torsdag 22. januar 2009

Svømming og barn med dren...

Jad, jeg vet at dette ikke har noe som helst med interiør å gjøre - men det er et tips til dere som har barn som har operert inn dren - og som er glade i det våte element. Snuppa har "svømt" siden hun var 8 uker gammel - og det er noe vi kommer til å fortsette med. Og når man da legger inn dren, så møter man et problem - for man får beskjed om å bruke propper til ørene når man svømmer.
Nå har det seg slik at min snuppe ikke heeelt klarer å svømme - med hodet over vann... Hun svømmer som en liten fisk - men under vann. Og da MÅ man ha propper. Her kommer problemet : det er praktisk talt nesten umulig å oppdrive!!! Ikke engang svømmeinstruktøre hadde tips om hvor jeg kunne få tak i...
Joda, jeg har forsøkt både bandasjist og på Apotek - men ingen klarer å få tak på. Så mor setter seg på saken - og søker på nett! Og da dukket det opp en side som hadde dette!!!
Så nå har jegbestilt propper og bånd til å holde proppene på plass fra DENNE siden! Så er det fler som sliter med dette problemet - så ta turen inn dit. Propper, headband og porto kom på under 200,- !

5 kommentarer:

Anemone sa...

Supert tips, enten man har dren eller ikke :-) for jammen er det ikke godt med vann i noen av kroppens hull... jo, *knis* tenker nå litt på nesen jeg nå da :-)

Ser du også innimellom har tanker om blogging ja, hvem av oss har ikke det, for det tar jo litt tid også. For meg er det en flott form for avkobling, få tankene bort litt fra hverdagens stress og mas, dessuten er det noe som er bare "mitt" om du skjøner meg??
Og hyggelige folk, ja virkelig. Noen ganger virker det da som om Janteloven er helt fraværenede i denne bloggverden, og jammen ta skal man lete lenge i det virkelige liv før man finneer en lignenede positiv plass der storparten kun er kvinner.
Her deler vi vel både det ene og det andre, pussig i grunn.

Jeg har nå vært på to bloggtreff da, spennende og skummelt ja, men du så over all forventning det ble!! Tenke seg til, vi var 6 damer samlet på Sotra en hel helg.
Og ingen av oss hadde møtte "live" før. Det underlige var at umiddelbart var vi "der", som gamle venner!!! Ingen sjananse, og bare god kjemi. Vi rødvinet, lo, kniste og gråt i tre dager. Lite søvn ja,men spiller det egentlig noen rolle når man har det så trivelig.

For gjennom en blogg er det da utrolig hvor godt man kan bli kjent også. Og en finner da ganske så raskt ut hvem en tror man liker seg sammen med på en måte. Humor, refleksjoner osv osv.... er du ikke enig?

Ha en super dag der nede i sør, og varm klem til deg herfra.

aase sa...

Det er nok forskjellig hva de har på apotekene også.Vihar kjøpt disse båndene til jentene våre på apoteket her. De fungerer suverent,sitter godt og vår ørespesialist sverger til disse båndene. Du kan kjøpe nye silikonpropper og forme til etterhvert som de blir "ekle".

Lykke til med fortsatt lek i vannet!!!

Gleder meg til treff altså!!!!

Anette sa...

Så smart - disse skulle jeg visst om tidligere...

Eldstemann hadde dren (fjernet det i fjor), og vi brukte ørepropper og badehette. Men den badehetta var (og måtte være) så stram at det "forvrengte" halve ansiktet hans... Det gikk greit for ham, men det så unektelig litt komisk ut!

Ha en flott dag! ;-)

Drømmen om en eplehage sa...

Så lurt!
Jeg hadde dren flere ganger som lita og da var bomull eneste hjelpemiddel. For det suger ikke til seg vann liksom... *himler med øynene*

Må si meg enig i innlegget ditt før her, man må prøve for å forstå. Jeg klarer ikke slutte...


Håper dagene er gode!

Og du, forresten.
Husker du da jeg bekymret meg slik for at Mons kulle i barnehagen? De ordene du la igjen hos meg da har virkelig satt seg fast i meg og vert til STOR hjelp.
JA; det gikk bra. Med både han og med hihi.
Han får kos og klem uoppfordret og han blir SETT!
Jeg leverer en glad og fornøyd trøtting om morgene som gleder seg til å spise "bøø" (han er fin på det og sier brød)
Når jeg henter han på ettermiddagen danser han mot meg og skal fortelle, mer enn han har ord til, og vise meg hva han holde på med. Det er godt for mammahjertet det!

Tusen takk for at du gjør den jobben du gjør, jeg tipper det er mange mammaer som er glad for det!

Varm klem

Anonym sa...

Hei,
Så fint at du tipset om dette, sikkert mange som har ønsket seg noe lignede, kule farger også!

Håper du har det fint, jeg har en overraskelse til deg på Bloggen min, kom gjerne innom å hent :)

Klem