søndag 4. januar 2009

Tilbake til havrelefsa...

Ja, i morgen er det til bake til havrelefsa og alt det andre som hører med! Det har vært deilig med dager fri - men det skal bli godt å komme i rutiner igjen. Snupsi er helt skakkjørt på soverutiner og manko på de vanlige lekekompisene fra barnehagen - så hun skal nyte godt av å komme tilbake, ja! Jeg kan vel godt trenge det jeg og...
Og så går det vel noen dager og så ønsker jeg meg litt mer fri igjen, tenker jeg! Men slik er det vel alltid?

10 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Bingo!!!!!!

Anonym sa...

Ja jeg gleder megg faktisk til å begynne på jobb igjen. Er godt å ha fri, men nå begynner jeg å bli rastløs og trenger noe å henge fingrene i. Og med oppstart av nye barn i barnehagen som jeg jobber i, så får jeg sikkert nok å gjøre.

Tror Kevin lengter etter å komme tilbake til skolen igjen.....spurte faktisk om han kom til å få lekser med en gang han begynte...for det ville han nemlig ha :)

Ha ei flott uke...

Klem.... :)

Frøken Englefjes sa...

Ja, sånn er det vel for de fleste! Men jeg husker at jeg gledet meg til skolen begynte igjen etter ferien, det var jo kedelig å bare være sammen med de voksne...;)

rod i hob sa...

Eg har ikkje lyst å begynna på jobb igjen.... Men de e nok fordi de ligge masse masse arbeid å vente på meg... Har hatt lang ferie, å ingen gjere "mine" ting mens eg e vekke.....

Ja ja -tenke at de blir greitt når eg komme i gang :-)

Ha en fortsatt fin søndag!!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Jeg måtte le når jeg så overskriften din, for på butikken i dag stod jeg bak en ung mann som skulle handle seg mat. Og når alle varene var pepet inn spurte han kassadamen med nesten hviskende stemme om han kunne betale noe av beløpet med kort og resten kontant :) Men det er alltids greit å komme i rutine igjen ja. Jeg har en døgnrytme som selv er helt på bærtur for tiden.

Guttemamma sa...

Ha en fin uke, uansett!! Klem

Tulip sa...

ja, kos med jula...men jammen godt når det er over også!!!

Bare å komme seg tilbake til hverdagen!

Frk Fischer sa...

Der sa du det ja....alt er skakk kjørt her....fia sov en time og sto opp og sa er det morgen nå....tro hu gleder seg til skole igjen..og mini barne hage...Ha en fin uke!!

Anonym sa...

Vi la oss alle tilig i kveld for å være opplagte til morgendagen, nå sover de fleste i huset utenom meg, måtte liste meg ned i stuen igjen og her sitter jeg da å blogger...fnis...
lysvåken, har snudd litt på døgnrytmen i den lange juleferien...
god natta og god ny uke!
Klem

Bea's verden sa...

Jeg også gledet meg litt til å begynne igjen i dag:o)
Men i morra begynner jeg sikkert nedtellingen til en ny helg:o)

Klem fra Bea