onsdag 28. januar 2009

Alt var bra!

Alt var flott på kontrollen av snuppelura igår! Såå deilig å vite at alt satt på plass der det skulle, at gjennomstrømningen var slik den skulle! Ikke mer seig guffe i ørene som gjorde at man ikke hørte bra...

Her er den lille flinke snuppa - hun testes for lyd i ørene. (Mor måtte bare ta frem mobilen og dokumentere hvor flink hun var - og ikke minst : konsentrert!!!)

Idag lå det også en pakke og ventet på meg - helt utrolig! Det er jo ikke mange dagene siden jeg bestilte utstyret til svømmingen, og så kom den i postkassen idag!

Og her er herligheten! Et "pannebånd" som holder proppene på plass. Og sjekk de kule proppene, da! Det var noe annet enn de kjipe melkevannblasse silikonproppene vi fikk tak i på apoteket! I morgen blir det svømming, dere!!! Juhuuu!!!

5 kommentarer:

Olstad sa...

Så tapper og flink hun ser ut der hun tar hørseltest.

Jeg har en bitteliten utfordring til deg på bloggen om du har tid og lyst.

Guttemamma sa...

Dette ser kjent ut....både test, propper oh bånd!! Så flink hun er da!! God svømming!! Klem

Anemone sa...

Hils henne fra trøndelagen med at hun er superflink og kjempesøt!!!

aase sa...

De er jo så flinke disse små når de skal teste hørsel. Våre jenter har vel tilsammen sitti ca 25 ganger i denne stolen.....dån!! Nå er de 7 og 9 og vi er forhåpentlig ferdig hos den legen.

Det pannebåndet er akkurat samme merke, bare kulere farge, enn det vi hadde!! De er helt supre, de blir jo rett og slett kule med det!! Det jentene ikke likte var bare å passe til proppen!!! De vender seg til det, her var det faktisk i bruk til lenge etter at drena ble operert ut igjen!!!!
Lykke til i svømmehallen.

Klem

Hilde sa...

Haha, den samme stolen satt snuppa her i på torsdag og trykket:-) Regner med at det er på D, bak Metro...det ser ihvertfall slik ut:-)

Snuppa her har hørt litt dårlig, men det er visst bare litt væske der som forsvinner av seg selv.

Ha en flott dag!