tirsdag 20. januar 2009

Tanker om blogging...

Det har vi vel alle til tider.
Noen ganger er det tørke. Andre ganger er det sladder. Og så er det et utbrudd eller to...

Visst er det flott og veldig koselig her i blogglandia! Er man trist og lei eller nedfor en dag, så er dere straks på plass med koselige ord. Det vil si - om man velger å skrive om det, da. Selv utelater jeg vel de mest prekære tingene fra bloggen min, men jeg forsøker vel samtidig å ikke sukkerglasurere hverdagen min. Her er det what you read is what you get! Uansett - så er det på en måte en rekreasjon dette - det med blogging. Noen skjønner hva det er, andre har overhodet ikke peil - og kan heller ikke skjønne hvorfor man skal holde på med dette. Men har man nå engang startet - så er det vanskelig å slutte...

Men det var egentlig ikke det jeg hadde på hjertet akkurat idag. Jeg ser at det har blitt lite fra interiørfronten her hjemme i det siste. Julen er riktignok bortevekke for en stund siden, men det har dessverre ikke kommet mye nytt i hus. Derimot - jeg forsøker heller å kvitte meg med ting om dagen. FlyLady, vet dere! Idag var det mitt ene overskap på kjøkkenet som fikk gjennomgå (kan jo ikke ta alt på en gang, da!) Og jammen ble det ikke litt oppi esken som jeg så fint har navnet "kast" på. Så jeg er litt fornøyd med meg selv for øyeblikket!

Og når man er fornøyd - (og har godis i skapet ) da må man bare unne seg noe! (Og der ble jammen LTN Caine skutt på CSI...!!! For en sesongavsluttning!) Så jeg satt her tidligere og koste meg med årets første julemarsipan! Jupp - den kommer tidligere og tidligere for hvert år!!! Denne lille grisen under har jeg kost meg med!!! Den smakte forteffelig, og det til tross for at det er Januar!!!
Og for spesielt interesserte - så holder jeg steamen med step/styrke-trening på mandager! Jeg begynner faktisk å få med meg bena... *fnis*
Nå er det kveldings! Med gris i magen!

6 kommentarer:

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

HAr tankar i forhold til blogging for tida. Veit ikkje heilt kva eg vil hen....er så usikker. Har hatt slike tankar før, men klare ikkje å ta en besluttning. Blogging er blitt en stor del av mitt liv. Min kvardag. Liker å blogge. Og det er så mange kjekke mennesker der ute. Men så lurer eg av og til på om eg har utlevert meg for mykje. Er eg blitt ein offentlig person....??... Har vurdert å lukke bloggen...kansje for ei tid ihvertfall...men veit ikkje... Kjenner bare at det er noko som skurrar.. Veit at det er så mange som bare er innom for å kjike, snuse... og skriver aldri ei helsing. Det sårar litt må eg innrømme. Eg kjka aldri innom ei blogg uten å kommentere. Det er eit prinsipp. Og uansett om ikkje alle kommeneter kvar gang så kan somme kommentere en gang inni mellom...Slike tankar går eg med nå... godt å få lufte det.. I og med du skreiv litt om blogging og slikt....
Ha en fin dag imorgå.
klem

Fru Mylder sa...

Etter kjøkkenskaprydding er marsipangris fullt fortjent! :)

Carpe Diem sa...

Så deilig å komme i gang med storrydding. Det hadde vore greit her og. Men eg kjenner desverre ikkje ho der fly lady, så trukje ho vil komme og rydde her, he he.

Du fortjenar å smake på årets marsipan etter ei sånn økt (sjølv om eg blei overraska over kor tidleg årets marsipan har komme)

Ha ei flott og ryddig veke:)

Anonym sa...

Herlig med marsipan selv i januar, har ikke spist det selv, men vet jo godt at jeg ville ha kost meg med det!!!
Ja blogging er hyggelig og av og til bobler man over med hva man har lyst å ha innlegg om og andre ganger er det litt vanskeligere.
Jeg vil bare si at jeg liker bloggen din svært godt - keep going!
Ha en fortsatt fin uke!
Klem

cat/CorksCaos sa...

Hei.
Koselig blogg du har,gleder meg til å følge med videre..

Ha en fin dag...

=)

Helen sa...

Hei :) Det er så koselig å lese bloggen din. Jeg trodde jeg var den eneste i Norge som likte flylady (for når jeg nevner henne skjønner de fleste ingen ting ),jeg har bare klart å følge henne i perioder, men synes hun har mange bra poeng og hun inpirerer meg til rydding og "decluttering".