tirsdag 26. oktober 2010

Om det å bli ny.... Her med KK!

Det er moro å bli ny - fra tid til annen! Jeg er en slik person som kanskje trenger det iblant. Man går lei. Forsvinner i den samme tralten dag ut og dag inn. Håret legges pent bak ørene, den samme buksa brukes godt.
For en stund tilbake hadde jeg behov for litt forandring i livet mitt.Gravid og hormonell - finner daværende samboer ut at han ikke vil bli pappa. Hva gjør denne damen? Jo, hun pakker kofferten - flytter tilbake til egen leilighet og skriver til KK og krever å få lov til å bli ny! På rim, såklart - slik at de ikke kunne motså meg...
Og her ser dere hvordan frøken vaskefille så ut den dagen hun ankom fotostudio en tidlig morgen med høy luftfuktighet - og hvordan jeg ble til slutt.
Litt rart å tenke på at jeg faktisk er 4mnd på vei med verdens fineste prinsesse i magen på disse bildene! Og enda mer rart er det å tenke på at hun nå har blitt skolejente...

6 kommentarer:

Supersnuppa sa...

Vises ikke at du er fire mnd på vei i allefall! :-)
Jeg er nå ca like langt på vei og her strammer det godt i bukselinningen ja. Jeg takker for tunika og tights!

Artig med make-over, jeg synes du er dristig som tørr. Jeg og brødrene mine vurderte lenge å tipse KK om mamma, men vi tørr ikke... Redd for at hun skal bli såret...

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kul, kul dame! Så tøft å våge det der! Jeg synes du så bra ut i utgangspunktet også jeg, da. ☺

Huldra sa...

Så flott du ble! Sprek og riktig ting å gjøre når det stormet på det viset. Du var ei vakker dame da, og er det så absolutt fortsatt. :)

Har alltid lurt på hvordan det "går" sånn etter en make over. Beholder man stilen, eller går man tilbake til det gamle? Mamma har en venninne som også fikk en flott bli ny - dag, men hun gikk faktisk tilbake til sin gamle stil etter en liten stund. Hva gjorde du? Så du deg selv på en ny måte?

Smilende natthilsen fra Huldra :)

Thelma Louise sa...

så morsomt å bli ny..tøff dame du...både utenpå og inni.:-)

Anja Holt sa...

Jeg vil også være med på noe slik! Rim er greia, altså? Hmm, kan du hjelpe du som er dreven? Legge inn en anbefaling!

Lene sa...

Tenk at det er så lenge siden vi ble kjent da... Husker du fortalte om det, men jeg glemte (selvsagt) å kjøpe KK...

Nydelig var du da, men ennå finere er du nå da!

(det var forresten godt å se deg litt stressa imorges også, se at du er som oss andre.... og sorry at jeg sa at vi bare var barselvenninner, slo meg når jeg stod å venta på bussen, vi er jo mye mer enn det. har jo til og med feriert sammen...)

:-)

Ha en flott dag, flotte dame!