søndag 24. oktober 2010

Loppisfunnene fra igår!

Må jo vise frem hva jeg klarte å klore til meg på loppis igår!
Snuppelille og jeg sto klare bak sperrebåndene til det lokale loppiset her i nærheten klokken ti igår. Sammen med en skau av andre mennesker. Og jeg kan ikke benekte det - jeg fniser meg halvt skakk av alle menneskene som bare løper, - jeg mener SPURTER avsted når båndene tas vekk! Det var som vårsleppet når sauene slippes løs!


Vi satte jo avsted sammen med massene vi også, det skal sant sies men ellers hadde vi faktisk blitt løpt over ende! Vi hadde en plan. Jeg hadde en plan. Aller først skulle jeg se etter gamle bilder. Selv bildet ikke så fryktelig interessant, men rammen! Men vi visste jo ikke heeelt hvor vi skulle, så vi endte opp med først å kjøpe en bærepose med barnebøker til snuppelille. Hun trenger litt utbytting, så dette var plassen! Vi fikk syv store og tunge eventyrbøker - for 70kr!Så var det gardiner og slikt...
Usj -  det lukter jo ikke akkurat friskt på slike steder - men det gjelder bare å puste med munnen. Her skulle skattene frem!
Og gjett hvem som fant denne fine hekleduken da??? Og i brunbeige som passer perfekt til Ektorpen - som for anledningen er brun!
Og så fikk vi to fine engler fra Hadeland glassverk - som bare venter å få komme frem litt nærmere jul! Og til slutt ble dagen komplett! Og det etter at vi hadde spist vafler og drukket brus. Skulle "bare" ta en sving og se om der var noen artige møbler å glane på - og hva ser jeg? En skikkelig møkkete og sliten Ektorp Tullstad stol! Spør om pris. Vi kan vel si 100,- sier damen....

Man trenger vel ikke si at turen også gikk til Ikea igår - og at denne stolen fikk nytt trekk til den nette summ av 200,-? At man i tillegg handlet for to-og-et-halvt-tusen kroner, er det ingen som trenger å snakke om. Det ble en finfin stol. Og jeg er meget fornøyd med loppis funnene mine! At vi ikke fikk med de to andre loppisene som var i nærheten, er jeg nesten litt glad for...

9 kommentarer:

Supersnuppa sa...

Wow, så heldig med funnene!
Jeg finner sjelden eller aldri noe på loppemarked... Sukk.

De englene fra Hadeland har jeg ønsket meg i flere år, de er så vakre!

Barnebøker er alltid artig å finne, de går aldri av moten. Og bøker som har levd et liv er bedre enn nye. Jeg liker å kjøpe utgåtte bøker på biblioteket, da kan man få skikkelige klassikere til en tier.

TAKK for at du har oppdaget bloggen min! :-) Det er artigere å skrive når man vet at noen leser den. Det blir nok flere frustrasjoner over huset framover, og flere gleder knyttet til bebisen:-)

Guttemamma sa...

Så bra kupp, kan ikke kalle det loppis engang nesten...:-)
klemmer♥

Fru Fjeldhammer sa...

Herlig Lena, flotte kupp!!

Nå blir resten av gulvet hvitt her... for anledningen torsdag...he he

Elisabeth, innerst i veien sa...

Oj, det var fine funn. Jeg knegger godt av de loppe-spurterne. Loppemarked er ikke for pingler.

♥ Netta ♥ sa...

Jeg må si du gjorde noen skikkelige kupp på den loppisen. Flaks med den stolen da, det lønner seg å se mulighetene skjønner jeg. Jeg er ikke så god på loppis, har faktisk ikke vært på et eneste ett i høst. Jeg får gjøre det bedre til neste år :-)

Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg, det er så utrolig koselig når dere legger igjen noen spor. Jeg legger meg til som følger på den fine bloggen din, tror ikke jeg har gjort det enda...

Ønsker deg en fin søndag!

Klem
Netta

GroLinda sa...

Så heldig dere var på loppis! Ja det er moro å gå å se på alt og kunne klare å "klore til seg" et og annet funn ;o) Flotte ting dere fant. Ønsker dere en super uke.
Klem fra Gro :o)

GroLinda sa...

Hei igjen :o)
Kusadasi ligger sørvest i landet. Vi landet på Izmir flyplass og kjørte 1 1/2 time med buss, sydover. Ligger nærmere Antalya enn Alanya ;o) Ja vi hadde en helt superflott tur ;o)
Takk for koselig hilsen ;o)
Klem fra Gro :o)

Anja Holt sa...

Loppemarked tør jeg ikke bevege meg inn på, det er bare for de med spisse albuer. Og grunnen til at jeg ikke tør, sier du? Det er fordi jeg kjenner hornene gnage og halen gro bare ved tanken. Jeg hadde drept for det jeg hadde sett meg ut. Ikke ett vakkert syn!

Men du og du, jaggu fant du mye fint! Det er jo nesten så man er fristet til å prøve seg allikevel!

Huldra sa...

Har (heldigvis?) aldri vært med på åpningen av et loppis selv. Vet ikke helt hvordan jeg selv hadde oppført meg, men misliker gnuffing og grafsing stort, så jeg tror jeg hadde styrt meg greit..
Flotte saker du kom hjem med! Noe gammelt krever gjerne noe nytt, så det blir ofte litt kostbart i lengden likevel ja.. ;)