lørdag 9. oktober 2010

JULA nærmer seg!


Bilde : MarthaSteward.com

God morgen, godtfolk!
Det er vel egentlig ingen hemmelighet for noen - at JULA nærmer seg??? Jeg vet at sommeren såvidt er over (hvilken sommer???), og at det kanskje er i tidligste laget - men jeg sier i år som i fjor : jeg skal ikke stresse og jeg skal være ute i god tid!!!
Jeg hater fremdele stresset som legger seg som en klump i magen - over alt man bare skal ha gjort og burde ha gjort til denne høytiden som skal være så koselig. Ikke det, i år blir det knapt jul. Sånn på kalenderen i allefall. Det er litt stusselig, vi ønsker jo alle å ha mest mulig julefri, ikke sant?
Men altså : nå har jeg begynt. Å tenke på jul. Og jeg har tatt turen innom siden til hu Martha! <---- link
Og det burde dere andre julegale jenter gjøre også - for der er den jaggu godt igang. Kanskje litt veeel mye, så dere som foreløbig er litt anti-jul bør holde dere unna! Og der inne fant jeg et tips til supersøte og enkle julekort! For så enkelt kan det gjøres - med bruk av knapper i forskjellige størrelser! Da tryller man frem de søteste snømenn... Denne idéen kommer nok til å snikes med hos meg...

Ønsker alle bloggiser en fortreffelig helg!

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg kan med glede meddele at jeg har kjøpt to julegaver i dag, eller halve julegaver da. Og jeg er dessuten i gang med planlegging av de julegavene som skal lages. Om jeg begynner nå så kan jeg kose meg med juleforberedelsene, for plutselig er vi høytiden der.

Butterfly sa...

Alltid godt å begynne tidlig med planene om å begynne tidlig ;O) Jeg gjør det hvert år, men de siste to årene har det gått så som så, har stadig hatt eksamen rett før jul ;O)

I år er håpet større, men nå har jeg akkurat begynt i ny jobb og den tar jo litt tid, så nå går jeg å lurer på om vi bare skal forskyve min yndlingshøytid til neste år, siden den likevel er så kort i år ;O) hahahahahahaha (slår nok ikke an hjemme er jeg redd)

Ønsker deg en riktig god søndagskveld!!

klem :O)