tirsdag 19. april 2011

Good morning y'all!

Her er man oppe med sola! Ser ut til å bli nok en fantastisk deilig dag her på Østlandet - så den får man bare nyyyte!

Igår ble en dag med mye artig shopping! Jeg kjøpte parkett (lys eik - sååå vakker!), maling og pensler i bøtter og spann, pluss tapet! Tapet, dere!!! Jeg er ikke helt sikker på hva jeg har begitt meg utpå - for jeg har aldri tapetsert før... Men det kan da jaggu ikke bli så "gæl'i" kan det?? Jeg innbiller meg at jeg kan ting før jeg har forsøkt, så da gjenstår det jo bare å se, ikke sant? Det samme gjelder gulvleggingen. Har sørget for å få kyndig hjelp, men det er ikke før relativt sent i påsken. Meeen - man skal da mekke og skru sammen skap også? Og erfaringsmessig, så vet jeg at TTT! Så dette blir nok bra!
Nå er det bare en liten arbeidsdag igjen på jobben,- som forøvrig skal tilbringes ute såklart - og så har jeg også påskeferie!!! Juhuu - det skal bli deilig!

Oppdatering følger!

2 kommentarer:

GroLinda sa...

Så nydelig bilde! Ja det høres ut som om du får hendene fulle i påsken ;o) Moro at du vil tapetsere selv da! Prøve i alle fall ;o) Lykke til. Det blir helt sikkert flott! Ha en god påske.
Klem fra GroLinda :o)

Anja Holt sa...

Husk masse lim, det er vel nesten det viktigste for å få et fint resultat. Og skarp kniv. Har du sånn børstedings? Hvis ikke, kom oppom for å låne vår!

Følger innmari spent med!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...