lørdag 31. mai 2008

Shopping idag?

I skrivende stund er frokosten fortært og jeg nyter en kopp med skikkelig god kaffe. Etter at Nespressomaskinen min kom i hus - har jeg blitt en skikkelig morgen-kaffe-drikker! Egentlig skulle jeg ønske jeg fikk mer sansen for te, men det er kun fordi det angivelig skal være sunnere. Men så er det jo det at denne koppen smaker så INNMARI godt, da... Jaja.

Slik så det ut på balkongen min etterhvert i går kveld... Det BLE faktisk tid til litt luxus-mamsen-tid! Hva er vel bedre enn å ga en god rødvin i glasset, levende lys og et interiørblad å kunne meske seg med? Lykken var stooor i går kveld, ja!
En annen ting som faktisk er fint med rødvin, er at den hjelper mot tørking av støv også. Det ble nemlig vasket i hel stuen før jeg tok meg tid til å sette meg ned til slutt. Støvtørket, vasket og flyttet litt rundt på ting før jeg endelig så meg ferdig. Så det var en ren fryd idag å stå opp til en flott og ryddig stue!Og alt gikk som en drøm kun fordi jeg svinset rundt her med en liten skvett drikke i glasset... Hehe.

Og til slutt har jeg blitt tagget av FruFjeldhammer.
Plukk opp den nærmeste boka du finner....
-Åpne den på side 123..
-Finn den 5 setningen..
-Skriv opp de tre neste setningene...
-Tag 5 stk. og fortell dem hvem som tagget deg...

Jeg leser for tiden "Den som elsker noe annet" av Karin Fossum:
" For å kunne ta ham inn til avhør, måtte de ha konkrete mistanker, utover dette at han befant seg i samme område. Han reiste seg og travet over gulvet, rastløs og samtidig energisk, faen ta folk, tenkte han, mens bitterheten brant i kinnene, faen ta alle som ikke forstår."

Men jeg må tilstå at jeg denne gangen ikke sender denne videre... Det verserer så mange utfordringer og annet der ute nå - at dere sikkert begynner å bli litt lei, så da kan de av dere som vil bli tagget ( som leser her hos meg) gyve løs på utfordringen om dere vil!

Nå er vi straks på vei ut døren her. Vi har - som vanlig - et lass som bør gjøres på lørdager. I tillegg har jeg skrekkelig lyst til å nyte de herlige soldagene som er nå, i tilfelle de plutselig er borte igjen. Det er jo viktig å leve i nuet og gripe dagen - og det har jeg tenkt å gjøre!
Dagen lille oppfordring : Gjør det dere også!!!

5 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Så stemningsfyllt bilde... Så ut som du hadde deg ein riktig kosekveld i går. Herleg med sommar :)
Eg har også kjøpt meg dette brettet på JYSk. Kjempe fint.

Ha en fin dag på shopping :)
Klem

Anna Lisa sa...

Artig!!
Eg skrev kommentar hos deg når du skrev kommentar til meg :)
Eg linker deg:) Enklast å besøke deg igjen da:)
Fin og koselig blogg!!
Klem

tinemor sa...

Skjønner du kozte deg i går, med god sammvittighet i tillegg, når alt var skinnende rent!
Her er det sol i dag å. Nyter hver en stråle!
Fortsatt god helg til deg og dine!

krinkelkroken sa...

Høres og ser ut som du har hatt en herlig fredagskveld, er så stemningsfullt med tente lys på kvelden, spsielt ute!

Ønsker deg en fortsatt fin helg;)

Dr Rex sa...

Hallo,

Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua-spesialistundervisningssykehus.

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...