fredag 19. september 2008

Garn er kjøpt inn!!!

Jeg har nettopp blitt "tante" igjen! Min aller beste venninne har fått datter nr.2 idag - hipp hurra! Det ble en keiserinne denne gangen også, gitt! Og i den anledning så har jeg vært ute og kjøpt garn... (Fargen kommer dessverre ikke så godt frem på bildet - den er mer turkis enn blå.) Jeg har tenkt å sette igang med et deilig babyteppe til lille ELISE... Tante har selvfølgelig sett bilder av prinsessen - og som keiserinner flest - så er hun bare vakker!!!

Så nå er lysene tent i stuen - (har jeg sagt at jeg elsker høsten?) - og jeg er ivrig etter å komme igang med strikketøyet! GLEDER meg til å ha noe å henge fingrene i!

Ha en fortreffelig fredagskveld, kjære bloggvenner!!!

2 kommentarer:

Ingunn sa...

gratulerer så mye som "tante"!!Jeg er også tante!Er så koselig å lage noe til disse små!Jeg har begynnt på sokker i dag. Håper det blir bra!Kanskje jeg kan vise dem i morgen!
Lykke til med teppet ditt!Synes fargen var fin!

Klem fra Ingunn

Fru Fjeldhammer sa...

Oi, visste ikke at du var strikke jente!? Grattis som "tante"!!

Vi går hjemmenefra bort til brannstsjonen... masse folk er sant, men det får man bare tåle på slike dager.... kan hende vi bare later som ingenting og finne rpå noe annet, først er det bilsetejakt!!

klem

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...