tirsdag 6. juli 2010

Utfordring(er)!

Så har det til meg kommet - en og samme utfordring - fra to supersøte bloggere! Den ene kjenner jeg ganske godt, og den andre har jeg aldri møtt. Men kanskje vi skulle ta en treff alle tre - for jaggu tror jeg ikke alle er Lør'nskauinger!!! Så Elisabeth og kali-mor, her kommer da et innlegg på utfordringen deres!

Utfordringen går ut på å skrive 6 positive ting om meg selv, og så sende den videre til seks andre. Og så sette inn et bilde av meg selv som jeg er fornøyd med... Jeg tror dog jeg lar den stoppe her hos meg, siden jeg ser at den allerede har gått rundt litt. Håper dere tilgir meg for det! ;)

1. Jeg er verdens beste alene-mamma og klarer meg helt aldeles utmerket alene! (Okei, litt jugekors her - men jeg klarer det meste alene. Litt kjær'stesyk til tider er man jo, men for det meste går det greit!)

2. Jeg har verdens dårligste humor, og DET synes såklart jeg er morsomt. Takk og lov synes noen jeg jobber med også det... *fnis*

3. Jeg er flink på kjøkkenet - både til å lage mat og bake. Et skikkelig kjerringemne!

4. Jeg har de siste årene funnet ut at jeg faktisk kan både strikke OG hekle! *dåne*

5. Jeg er ikke redd for utfordringer - reiser gjerne til andre siden av kloden med snuppiluppi'n min...

6. Jeg er skikkelig økonomisk og flink til å spare penger.

Og så var det jo dette bildet da...

Dette er det nærmeste jeg kommer... *ler* Er nok litt alvorlig, men geisha-jenter smiler ikke når de blir fotografert... Så det så.
Det er tatt en en bekjent - Nina som driver Z-design. HUn er en superdyktig fotograf, som det er verdt å ta titten innom.

8 kommentarer:

Ruths datter sa...

Wow det var et fint bilde av deg da. Ser ut som en modell.Koselig å høre hvordan du ser på deg selv også.
Ønsker deg en fin kveld

Kali- sa...

Jei! Jeg er helt enig i alle påstandene dine, Lenamor ;)

Da foreslår jeg følgende:
> Du lager middag
> Elisabeth innerst i veien og jeg kommer og spiser opp all middagen
> Du står for underholdningen
> Du tar oss med på ferie etterpå - gjerne til den andre siden av kloden
> Du betaler - for du har jo vært så flink til å spare masse penger til å betale middag og ferie *snill*
> Som den perfekte alenemammaen du er, så kan du-på-den-andre-siden-av-kloden selvfølgelig passe mine/våre barn mens Elisabeth innerst i veien på den andre siden av kloden og Kali-på-den-andre-siden-av-kloden ligger og sløver'n på en kritthvit sandstrand.

Deal? ;) :P :knegg:

Kali- sa...

Forresten! Barn trenger ulltøy i barnehagen/skolen, så da har du jo noe å henge fingrene dine i mens du passer mine/våre barn mens vi er på ferie sammen... Det er bare fint med en søt heklekant rundt linningene, så her får du utnyttet både strikke- og hekleferdighetene dine maksimalt! Vinn-vinn og alle smiler! *snill*

Kali- sa...

...og enda et forresten, forresten...
Du må jo sende utfordringen videre til 6 andre ;) Eller bare hvis du vil, da...

Elisabeth, innerst i veien sa...

Wow- dramatisk bilde, kult! Jeg blir med på de aktivitetene Kali foreslår, he he.

Kardemomme sa...

Heisann :))Jeg oppdaget plutselig kommentaren din på innlegget mitt på NIB. Serviettene har jeg fått av en venninne som var i Danmark på forsommeren. Hun har visstnok kjøpt de på butikk-kjeden "Tiger".
De er virkelig utrolig søte :))
Ha en fin dag videre! Beste hilsener fra Kardemomme/Benedicte :))

Anja Holt sa...

Jeg blir med på den turen over her, mine to jenter oppfører seg nå mer og mer som homo sapiens så det burde gå greit? Kan du brodere også, synes det er så fint med broderte navn i klærne...

Du er en av de få alenemødrene jeg beundrer, snuppa di er uansett din største bragd her i verden, og med en slik mamma kommer det til å gå henne vel her i livet. Jeg fryder meg storveis over å lese om alt dere gjør og finner på. Virtuell blomsterbukett oversendes med de beste ønsker om en fantastisk dag videre!

Anja Holt sa...

Pokker, glemte å si at det var ett utrolig kult bilde! Håper det henger på veggen hjemme hos deg?