søndag 18. juli 2010

Før - - - Nå!


Foto : HvitLinje
Forrige helg var vi en tur til Amadeus-Parken.
Det er noen år siden vi var der sist - så nå var det på tide med en ny tur. Og akkurat som sist gang var vi like heldige med været... Hadde ikke før kommet innenfor porten, så åpnet himmelens alle sluser seg. Jaja - man er jo vant med å bo i Norge - så regntøy var ubønnhørlig pakket ned i sekken!

Bilde : HvitLinje

Da det var smokkeslutt her i huset, skulle ei smokkene gis til kaptein Sabeltann, nei. De skulle nemlig gis til nissene i nisseskogen - for den hadde vi hørt om. Og smokkene hadde ligget hjemme i nesten trekvart år før de endelig fikk bli med til Amadeus-parken! Her peker snuppelille stolt på treet hvor smokkene har blitt hengt opp! Dessverre så har treet blitt litt amputert sisten sist. (notat = send mail til Amadeusparken om at dette er noe de får fikse PERMANENT, slik at barn som kommer tilbake ikke blir skuffet over at smokkene faktisk ikke er der lenger. Små barn HUSKER fryktelig godt! notat -slutt)


Bilde : HvitLinje

Alt i alt hadde vi en topp tur, den ble bare bittelitt amputert av de dårlige været. Ikke mye moro å grille god grillmat i øspøsende regn. Men vi fikk da matet og klappet mange av de flotte dyrene der!
Anbefales virkelig.

3 kommentarer:

Anja Holt sa...

Så kult med de bildene! Hun har vokst seg skikkelig til, din lille snuppe! Jeg har også litt lyst på Amadeusparken, mye heller dit enn Tusenfryd....

Kali- sa...

Så koselig!
Vi drar i Amadeusparken nesten hvert år, for vi har hytte bare noen gode steinkast unna. :)
Og det blir nok ny tur i år også!

Jeg er enig med deg at parken burde beholde smokkene lenger, nettopp fordi unger husker sånt. Og om det ene treet er fullt, så er det nok å ta av der, veit jeg. Send inn mail, du!

Ha en finfin søndag - og hils Snuppa! :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Vi var på Amadeus like før Trollet fylte tre, det var stor stas. I motsetning til dere hadde vi strålende solskinn. ☺