onsdag 7. juli 2010

Om bilder på veggen her hjemme...
Tenkte jeg skulle vise frem litt av hva jeg faktisk har på veggen av bilder her hjemme og hva jeg ikke har... (Niks, Anja - bildet i innlegget under henger dessverre ikke på veggen. Riktignok skulle jeg være "modell" for fotografen, men ingenting verdt å henge på veggen...) Bildene over, derimot - de henger på veggen! Først er det hu mor sjøl - i rååsssa såklart, og så snuppa-snytt-ut-av-nesa-på-mor-si som følger i gult. Er vi ikke like? Bildet rett over her henger på hedersplassen - i stort format. Det har nemlig Tonje-Fotograf vunnet ÅRTES-BILDE med, i NFF's landskonkurranse 2006 - kategori sort/hvitt gruppe. Jeg håper ingen av mine medsammensvorne barselvenninner kveiler meg for at jeg har lagt ut bildet uten å spørre. De mest gale jentene på bildet er oss to her i heimen!
Og så var det da også noen som ikke heelt gikk igjennom nåløyet - men er morsomme å ha allikevel!!!
Mon tro om man ikke fra tidlig barnsben av har lært seg å smiiiiile til fotografen - under enhver omstendighet??? *ler*
Artig var det i allefall å dra frem noen av disse bildene. Det er en stund siden jeg har sett på de.
Håper dere hadde det like moro som meg! :o)

3 kommentarer:

Drømmer om drømmehuset sa...

Artig & koselige bilder.
Ha en vidre fin kveld.
Klem fra Christina

Anja Holt sa...

veldig fine bilder, ja! og lik mamma sier du? skremende! men da vet vi jo at vesla blir vakker når hun blir stor også!

synes fortsatt bildet ditt burde henge på veggen, bare så det er sagt!

Frøken Englefjes sa...

Åh, hadde det vært SÅ vel som at jeg hadde danset ja...men neida. Pappa og meg på fjelltur. Selvsagt sier pappa 10 min før dette skjedde: "Tenk så dumt det ville vært å gå alene da...tenk om du falt eller noe skjedde!" TYPISK...jaja, mye bedre nå heldigvis så det gikk bra! Haha, jeg må le litt av pappas hysteriske anfall på toppen der: "KAN du GÅ på den KAN du Gå på den?"

og vet du hva? Mamma kan ikke se ønsket mitt og heller ikke ditt. HUn får ikke lest bloggen i det hele tatt fordi de har sperret for sånt på jobben...hun syns det er SKIKKELIG dritt og det er jeg jo HEKT enig i...Men det er jammen godt at hun og jeg snakker sammen så jeg skal nok få formidlet ønskene mine likevel;)