søndag 31. januar 2010

Tanker om te og kaffe og sånt...


Bilde : YogiTea.eu
Idag er det tanker om te og kaffe som opptar mitt lille hode... Eller kanskje jeg skal si te kontra kaffe! For jeg har vel gjentatte ganger blogget om den livsviktige morgenkoppen med kaffe fra Nespresso-makinen min - den er et must! Men i min leten på en årsak etter min migrene og hodepine, så har jeg nå begitt meg ut på alternative veier. Det smarteste hadde vel egentlig vært å kun drikke vann, men du verden å kjedelig og smakløst det ville ha vært. Så da prøver man noe nytt! Teen ovenfor er en te i Yogi serien. Black Chai, faktisk. Så nå har jeg chai latte i koppen, i stedet for kaffe. Og den smaker så utrolig himmelsk at jeg virkelig anbefaler dere å prøve den!
HER kan du lese litt mer. Min er kjøpt på vanlig helsekost.

I morgen blir en spennende dag for meg. Jeg skal rehabiliteres. Bli FRISK, faktisk. Jeg skal trenes både mentalt og kroppslig og ser frem til å bli kvitt nakkevondten som har plaget meg så lenge. Ok, da - jeg tror vel kanskje ikke at det blir å svinge tryllestaven, men jeg er så glad for å ha fått denne muligheten. Bare til å fokusere på det som er positivt, bare tenke på meg og fokusere på meg. Blir nok litt uvant, for man er jo som hunkjønn flest - flink til å please andre. Men det blir spennende dager som kommer! Jeg gleder meg!

Ønsker dere alle en fortreffelig søndag!

5 kommentarer:

Anja Holt sa...

Hva slags rehab snakker vi om? Naboen her har utdannet seg til tankefeltsterapaut, det høres spennende ut og jeg elsker sånn som kombinerer kropp og sinn, ser på hele meg som nettopp hele meg!

masse lykke til!

Ruths datter sa...

Den må jeg prøve.Jeg er tedrikker på min hals.Takk for tipset.
Klem

Linda aka Myrini sa...

Hei Lena.
Yogi Te er ikke ukjent - har prøvd et par sorter, men ikke akkurat denne.
Lagrer denne på harddisken, slik at jeg kjøper den neste gang jeg skal på handel. Lykke til på rehab. Så flott at du er så positiv til behandlingen :)
Klæm

Bossa sa...

Lykke til på rehab.
Klem :O)

Frøken Englefjes sa...

Så deilig og så heldig du er! Kunne trengt litt mental rehab selv jeg...106 dager igjen til masterinnlevering og jeg tenker: Skal jeg stresse sånn som jeg har gjort i helgen i 106 dager til? Da kommer kroppen til å kollapse ved innleveringsdisken...

Derfor skal jeg prøve å stresse ned med Chai latte, som jeg elsker, men jeg må ha litt honning i, da dekker den søtsuget også! Men har ikke prøvd den varianten din før, så kanskje jeg skal gjøre det neste gang?