lørdag 16. januar 2010

Grønt er skjønt!


Bilde : CoastalLiving
Det har blitt lørdag og det er litt nett-tid med påfølgende Nespresso for hu mor mens min hostende lillesnupp ser på barnetv - før dagen starter. Og jeg sitter her og kikker på nydelige kjøkken og lar meg fortrylle... Jeg ser jo at jeg virkelig burde ha gjort litt mer nettsurfing før jeg bestemte meg for den stilen jeg har på mitt nyrenoverte kjøkken.


Bilde : CoastalLiving
Eller er det bare slik at uansett hva man ser der ute og rundtom, så lar man seg friste av noe som er bedre, "renere" i looken eller som har den rette fargen man skulle ha valgt? Jeg ser jo sååå mye lekkert jeg kunne ha tenkt meg! Nå har jeg jo innsett at et countryhome seaside i Malibu kanskje ikke helt har den samme stilen som mitt hjem her på toppen - men det er jo bare vakkert, er det ikke?


Bilde : CoastalLiving
Plutselig har man blitt svak for farger - og ikke bare det helt stilrene hvite. Dog tror jeg at jeg skal innse at det kjøkkenet jeg har idag, faktisk er flott! For selv om grønt er skjønt, tror jeg neppe dette hadde passet inn hos meg! Men det gjør seg jammen godt på bilder...

8 kommentarer:

Guttemamma sa...

Vakre bilder, likte de to øverste best!! Disse lørdagsmorgenene er så deilige,vite at vi har fri og skal være sammen..love it!
klem

Tee of Dragonfly Cottage sa...

grønt ER skjønt!!! Hele huset mitt er i grunn malt i farger som lener mot grønt... sart gammel grønn pistasj på kjøkken, "inni en agurk"-grønt på stuene, blågrønt (turkis) på soverommet og bibioteket blir hel turkist... I tilegge har jeg sååå mange grønne detaljer. Alt fra sarte pastekller til gressgrønne telys-glass. Så da er det kanskje ikke så rart at når Bestisen ble spurt om hva han syntes om huset mitt, så svarte "Det er veldig...grønt!" Ha ha hqa...

Ida sa...

Så fine bilder! Likte også de to øverste best... Så koslig liksom! Tror nok stilen forandrer seg snart til å helle mot flere farger mot det hvite. Og helt enig med deg... Grønt ER skjønt!

Anja Holt sa...

Trøst eg med en ting, når du har hvitt i bunnen er det enkelt å forandre, da farger du detaljene!!!

God helg!

Joakim Vars Nilsen sa...

Hei Lena,

liker bloggen din og håper du vil dele dine erfaringer og engasjement for interiør i all fremtid :)
Vi har nettopp lagd en side på Facebook som vi håper du liker. Gi oss gjerne beskjed om du savner noe der.

http://www.facebook.com/pages/IKEA-Norge/229938661103

salige lavendel sa...

Man vil vel alltid finne noe på nettet som er finere enn det man har...Synes det øverste var veldig delikat!

Bossa sa...

Jeg malte stua vår grønn for et år siden, og blir mer og mer glad i den.
Det blei så fin og rolig atmosfære der i "gamlestua" som vi kaller den.
Ha en super søndag. Klem :O)

Maliva`s verden sa...

Flott med fargekontraster til det hvite...og jeg er svak for denne grønnfargen;o) Fin søndag til deg fra Maliva