lørdag 2. januar 2010

Om å bytte varer og sånt...


Bilde : www.BrettSpill.no
Da har vi dristet oss ut på det lokale kjøpesenteret!
Først og fremst for å lokalisere de nye, fantastiske lokalene til SATS - og dernest for å bytte Heeleys'ene som lillesnupp fikk i julegave. Lokalene til SATS ble lokalisert (!!) og vi tok turen inn i lekebutikken. Ba pent om hjelp til å få satt på hjulene på Heeleys'ene - hvorpå unggutten i kassen klemte til! Faktisk så bra at han satt på feil hjul på feil plass... Så måtte han frem med saksen for å forsøke å benne ut det hjulet som satt feil. Funket ikke. Så han tok i litt ekstra. Og dermed spratt hjulet av og opp i haken på stakkar'n - og lillesnupp begynte å skoggle! *fnis* Mor selv ble litt flau over at barnet har så dårlig oppdragelse, men det virket ikke som om butikkassistenten tok notis av dette. Han bare smilte og jobbet på, han. Stakkars... Etter en stund - hvorpå han hadde slitt lenge nok - spurte jeg pent om det kanskje ikke gikk an å bytte til noe helt annet??? Jeg tror han ble både glad og lykkelig på en og samme gang ( køen i kassen begynte å bli litt større også) så han skrev villig ut en rååsssa liten tilgodelapp til oss! Da var det shoppingtid - igjen! Denne gang uten penger! Hurra!
Vi endte opp med dette Monopolspillet! Ser skikkelig morsomt ut - i allefall for en straks seksåring! Det er bare på tide å brette opp armene og gjøre seg klar for litt forretningsdrift!
Her er hva det sto om spillet på nett :
Du kan eie alt med denne nye versjonen av Monopol Junior. Inneholder Herr Monopol som snakker og forklarer deg hva du skal gjøre og hvordan du skal spille. En snakkende Herr Monopol styrer spillet fra bilen sin og forteller barna hva de skal gjøre og hvor langt de skal flytte. Han retter også på dem om de gjør en feil. Spillet går ut på å eie alt - som alltid i Monopol.
Mor i heimen gleder seg til å få bank i Monopol, nøyaktig som hun har fått i Yatzi de siste dagene...

Ønsker dere alle en fortreffelig lørdags aften!

3 kommentarer:

Olstad sa...

Ti hi hi... Så gøyalt da. Spillet så morsomt ut. Jeg tror ikke jeg stått det over å få bank i yatzy men så har jeg jo også brukt hver kveld i studietiden til å spille yatzy med meg selv:-) Kunne ikke bruke penger på tv må vite.

Snakkes.

Linda aka Myrini sa...

He, he, heeeeeee!!!
Tror jammen jeg hadde slitt med å holde maska jeg.....

Lene sa...

Det Monopolspillet har vi på hytta, og jeg det er flott for disse snart 6-åringene! Må selv innrømme at jeg gikk lei det i juleferien... men på den annen side tar det ikke såååå lang tid å spille da, vi spilte ordentlig Monopol med ungene en ettermiddag tidligere i høst, det tok drøyt fire timer....

Ellers kan jeg foreslå Uno spin (eller var det uno X spin det het?), det er også stas for liten og litt større. :) (selv om jeg bor sammen tre ekstremt dårlig tapere da... så stemningen er alltid amper etter endt spill....)