mandag 11. januar 2010

Drømmer...


Bilde : CoastalLiving

Etter en hektisk helg med mye festivitas og altfor mye kaker og godis, så er jeg på'an igjen! Ny uke med så absolutt mange flotte muligheter!

Jeg jakter til stadighet på det perfekte soverommet... Dersom kapitalen tillater det, så blir det oppussing av mitt soverom til påsken. Da kan man få hjelp, nemlig! *ler* Men en fremdeles kronglete nakke, så er det ikkenoe jeg forsøker meg på selv, nei!
Men altså - jeg leter og leter etter flotte soverom for å høste inspirasjon. Alt er jo bedre enn slik det er for øyeblikket. Nå fungerer det nemlig som lagrinsplass for det man ikke finner plass til... Flere som har det slik? Eller har dere det helt strøkent på soverommene???


Bilde : CoastalLiving

Jeg synes disse to soverommene var lekre! Både sand og grønt passer jo flott til det hvite... Selvfølgelig hadde det vært helt supert med litt havsutsikt fra soveromsvinduet, men det tror jeg neppe lar seg gjøre? Slik det er pr idag, så ser jeg rett i veggen til naboen... Men lys kan man vel klare å få inn - dersom man velger den rette løsningen? (Derav ønske om liftgardin, ja!)

Nei - man får vel starte dagen. Kaffen er fortært, og frokost står på planen. Jobber sent idag - med påfølgende treningstime etter jobb, så det blir nok bra! Alle dere bloggiser der ute får ha en hyggelig dag. Vi gleder oss over det "milde" været - dette blir en flott dag!
...og tusen takk for alle søte kommentarer dere legger igjen hos meg!

5 kommentarer:

Anja Holt sa...

Soverommet vårt er faktisk ganske så strøkent om jeg får si det selv. Eller gir hvertfall inntrykk av det takket være en stor kommode og en vegg med skyvedørsgarderober....

tør jeg foreslå en flylady-runde eller to?

Hva trener du i dag og hvor?

helle - pirettehuset.dk sa...

Begge soveværelser har sine fine kvaliteter, svært at vælge!
Held og lykke med påske projektet.
Klem Helle

GroLinda sa...

Heisan :o)
Det er viktig å ha det fint og koselig på soverommet! Folk sier; "men en skal jo bare sove der"! Det er ikke bare å sove.. en skal trives når man legger seg, så får man en bedre søvn også. Lag deg et soverom med ting du liker rundt deg. Jeg har en forkjærlighet for hvitt. Hvite gardiner, hvit seng og sengetøy, lyse vegger og gjerne friske opp litt med noen farger på bilder, puter o.lign. Koselig å ha en benk eller krakk foran senga med et teppe,hvis en har plass til det ;o) Lykke til med soveromsprosjektet!
Klem fra Gro :o)

Linda aka Myrini sa...

Soverommet vårt fungerer dessverre som lagerplass i tillegg til soverom...
Jeg mangler et hyllesystem for å få unna det siste, men det settes stadig på vent.
Med bare en inntekt, er det mye som blir utsatt - men, en dag.....

Linda aka Myrini sa...

Pssst - har en ting til deg på bloggen min ;)