mandag 25. januar 2010

Sofa-trekk og litt frustrasjon!


Bilde : Bemz.no
I min frustrasjon over skrukkete sofatrekk til Ektorpen, så har jeg vært på nett på leting etter smarte tips når det gjelder stryking. Det er vel ingen hemmelighet at stryking i seg selv må være noe av det mest kjedelige jeg vet om, men dessverre må gjøres. Sikkert flere av dere der ute som føler nøyaktig det samme! Hvorfor kan ikke sofatrekk også lages i strykefritt materiale når klær kommer i det???


Vel altså - etter første vasking av trekk til den RÅÅSSSA herligheten min, så skulle jeg nesten ønske jeg valgte svart... Da hadde man ikke sett møkka - og jeg kunne hatt det lenger på! Haha - det var litt spøk iblandet litt seriøsitet. Det har rett og slett vært en skikkelig møkkajobb i stryke trekket - men det er nå atter en gang på. Men skrukkefritt er det ikke. Jeg er ikke fornøyd i det hele tatt... Men det går vel over?

6 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Kjenner du noen som har et av disse super dampmaskinene? De får bort alle krøllene på et blunk!!!

Lykke til!

Klem fra
Anette Willemine

EllenSand sa...

Du, vet du hva, det er ikke noe som vises så godt som flekker på en svart sofa!!! Jeg har funnet ut at det eneste fornuftige møbelet man bør ha med små barn er skinn. Er veldig lei av å vaske sofatrekk. Jeg drømmer om en skinnsofa.... :)

Frøken Englefjes sa...

Jeg kjenner følelsen...jeg også HATER og stryke, men det har vel sammenheng med at jeg ikke er særlig flink heller...men jeg har nesten ikke klær som skal strykes, men nå har jeg en haug liggende og den blir bare større og større! Tror snart den kommer til å angripe meg;)

Linda aka Myrini sa...

Heisann Lena.
Stryking er kjeeeedelig - her utsettes den jobben i det uendelige *hihi*
Sofaene i stua er i skinn - takk og pris for det. Med 3 barn og surrete husbond er det veeeldig kjekt.
Ha en fin fin dag!

Anja Holt sa...

Etter litt bruk så "setter man seg til" stoffet. Stoltrekkene våre, de strykes ALDRI! Selv mener jeg at skrukkete stoltrekk kun er ett tegn på at de er rene. Hehe!

kjøp deg nytt trekk med mønster?

MonaLisa sa...

Nesten komisk at DU har skrevet dette innlegget. Samme dag har JEG vasket mitt - beige. Fy flate........... nesten så en har lyst til å kjøpe nytt hver gang;( Det var en SYk jobb asså.. stryke stryke stryke... Klem fra stryke ligaen i lier