lørdag 13. juni 2009

Mineral makeup!


Her kommer et tips om en nettside som selger billig mineral makeup!
Det er jo flott at fokus på sunn og naturlig hud og makup har blitt satt på kartet! Jeg synes det er fint at trenden går mot det naturlige. Vi har vel alle sett et eller annet godt eksempel på noen som kanskje har tatt på "litt for mye"? Kan godt være at jeg selv har vært der også, men det har jeg nok muligens fortrengt... *ler*
Men altså, det var denne mineral makeup'en da! Siden heter EverydayMinerals - og her får du kjøpt makeup til en billig penge! Husk bare på at dersom du handler for over 200,- nok, så kan det være at du må betale moms på varene.

Lørdagen er her og den skal vi forsøke å bruke til det fulle! Etter tre dager på "halv tolv" - så håper jeg at jeg skal få utnyttet denne dagen til det fulle! Den har i allefall startet ganske bra, så da får vi kjøre på for fullt!
Det er litt synd at det er så utrygt vær her, for det innebærer at malerne bruker altfor laaang tid med å bli ferdig her. Jeg har tatt møblene inn og ut fra balkongen tre ganger, og disse utenlandske malerne blir bare surere og surere for hver gang! Men det er faktisk ikke moro å ha alle møblene i stua... Jeg vil så gjerne ha balkongene i orden der ute!

Nei, nå blir det frokost her og så får man sette fart!
Ha en flott dag alle sammen, og husk å ta vare på hverandre!

4 kommentarer:

Guttemamma sa...

God helg til deg og lillemor!!

Anna Lisa sa...

Ønska deg ein fin lørdag og håpa dokke kosa dokke. Håpa på fint vær hos dokke nå. Her skin heldigvis sola etter mange gråværsdager i det siste.
God helg!!
Klem

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Hallooooo, så deg på forsiden av NIB, og måtte hoppe rett inn da jeg så "mineral make up"...
Det var ikke dyrt....hmmmmmm.....jeg skal jammen surfe litt på det...
Opprydning og fornying i sminkevesken er det snart dags for..!
klem, M

Bea's verden sa...

Tusen takk for tipset.


Håper du og snuppa di får ei flott helg. :o)


Klem fra Bea