lørdag 20. juni 2009

Lørdag, jentefest og tanker om plass...

Ja, da er det jammen blitt lørdag igjen dere! Ikke det at jeg merker store forskjellen på dagene her - det er bare det at idag er det ikke bhg for lillesnupp... Sitter her med en kaffekopp i hånda og funderer litt.

Igår ringte telefonen (jøss! LOL) og det viste seg å være naboen under... Han lurte på om jeg ikke ville ta med lillesnupp og stikke innom en tur - når anledningen bød seg. Egentlig hadde jeg ufattelig vondt i hodet igår, det skyldtes nok uværet som herjet litt over oss. Sa til lillesnupp igår morges at idag blir det torden og regn, men hun trodde ikke noe på meg. Meeen - utpå ettermiddagen kom det både torden og øspøs...
Men altså - hodepine til tross, vi tok turen ned. Kanskje litt utilpass, for det er jo bare to uker idag siden nabodamen døde. Men det er bare å sette slike følelser til side, altså! Og det var et koselig besøk... Han hadde nok behov for å snakke litt, tror jeg. Fortalte om hva som hadde skjedd. Og fortalte om at de nesten klarte å få til ett års bryllupsdag... Stakkar - da fikk jeg en klump i halsen, ja. Han er en koselig mann og jeg håper så inderlig at han klarer å få til å bli boende her!!! Så heretter skal vi bli litt flinkere til å besøke. For mang en gang har jeg tenkt at jeg skulle troppe opp på døra med en oppmerksomhet til dem, bare fordi at de alltid har vært så snille og koselige mot oss. Nå er det nok med tankene - nå skal det gjøres i stedet!

Vel, idag er det jentelag på meg! Jeg håper formen holder seg og at det ikke blir mer uvær. Kjipern å være slik vær-syk, altså! (Hjelper heller ikke med en møkkanakke, nei...) Og lillesnupp gleder seg hemningsløst til å sove over hos mormor og beste'n sin. Jeg ser frem til å komme meg ut en liten tur, for det trenger jeg nå! Håper været blir bra og at varmen snart kommer! En liten shoppingtur må vi få klemt inn ogås - for lillesnupp skal i fødselsdagsselskap i morgen. Da må man jo som seg hør og bør ha med gave!

Så var det plass, da... Jeg handlet en ny hyllekombinasjon på Ikea - og er superfornøyd! Bilder skal jeg legge inn senere - må bare få alt i orden først! Men med nytt møbel - så kommer problemet med plass! For kommodeseksjonen jeg hadde fra før hadde dype skuffer, mange sådanne. Og hyllen jeg nå har anskaffet meg nå er halvparten av størrelsen! Og en proppfull kommode - skal da ha plass et sted... Og ikke minst,- man skal bli kvitt den gamle kommoden også! Pjuh - det er jammen litt av en jobb! Så jeg skal forsøke å skru vangene fra hverandre her om et lite øyeblikk...

5 kommentarer:

Velkommen til min kreative verden sa...

En hyggelig leseopplevelse på en lørdag morgen.

Jeg gikk inn på bloggen din pga tittelen: Hvit linje. Lurer på hvorfor skriften din er rød. Jeg er bare nysgjerrig.¨

Jeg har jobbet mye med bare hvite tekstiler. I lag på lag. Det finnes knapt noe som er vakrere.

Frk Fischer sa...

Å jeg er vær syk selv....hodepine i går selv..men det kan også ha noe med 4t søvn..pgr mini terroristen her...men i dag , sove morgen og ferdig frokost...Nå er jeg klar i formen til jente kveld...så håper formen din holder seg..så ses vi!!!

Guttemamma sa...

GOd bedring med hodet,Lena og kos deg i kveld! Skjønner godt at du trenger en jentekveld!!
Klem

Frøken Englefjes sa...

Høres ut som en omtenksom ide å besøke naboen din synes jeg;) Jeg vet desverre godt hvor mye det betyr at folk rundt en stiller opp når man har det vanskelig. Det er ikke alltid man trenger å si så mye heller, men bare være den som lytter betyr masse for den det gjelder;)

Kos deg ute, det har du sikkert både fortjent og godt av;) Vær ute på vift!

Lykke til med ommøbleringen og plassutfordringen;)

Anna Lisa sa...

Håpa du er fin igjen etter hodepinen. Tris med naboen din, men fint at du besøker han og trøster.
Håpa du får en fin jentekveld. Det trengs innimellom.
Ha en fin helg
Klem