onsdag 5. november 2008

Hobbyverksted.

Lille snupsi og jeg hadde hobbyverksted her igår - og vi begynte på mange fine gaver og pynt! Vi har noen snømennkropper som står og venter på mer pynt, vi har et lite kunstverk på canvas som venter på lag nummer to med maling. Mor selv forsøkte seg på en lyslykt med decoupage - og den ble fiiin med telys i... Skal se om vi ikke får tatt et bilde såsnart våre juleprodukter er ferdigstilte!

4 kommentarer:

mali-mo sa...

Skal bli kjekt å se produktene! Hadde tenkt å ha litt hobbyverkste di heimen jeg og, selv omlillemalien ikke er så gammel ;)

Så moro med nettfotoklubb, der kunne eg godt tenkt meg å vært med ;) men vet ikke om jeg har tid til mer blogging nå under eksamensoppkjøringen. Kanskje dere får søknad om medlemsskap etter at jeg forhpentligvis blir ferdig videreutdannet nå. Hadde vært moro å få tips av noen som kan å ta bilder og lære litt ;)

Anne sa...

Å så triveli det høretes ut, og her jeg sitter kan jeg nesten se dere for meg ved kjøkkebordet :-)

Minner for lille prinsessa dette, om en flott førhjulstid, dere dere gjør ting sammen. Barn bare elsker jo slikt. Liker deg jeg!!

Flott kveld videre, og håper lilletupsi sover godt nå.

Fru Fjeldhammer sa...

så flinke dere er..
Jeg kjøpte noen slike barnevennlige kit på nille i dag, kremmerhus, nisser, kort osv!

Klem

by Siv sa...

Så kult, gleder meg til mine små blir store nok til slikt :)
Gleder meg til å se resultater...
*Siv*

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...