søndag 30. oktober 2011

Jul fra Ikea...

Så blir det litt julesnakk herfra...
Egentlig synes jeg det er aaaltfor tidlig, men det er vel bare å innse det : jula kommer tidligere hvert eneste år. Selv om julaften kommer trofast på 24. desember, skal vi få lov til å gå og vente lenger og lenger...
For meg gjør det ingenting. I dag morges (var på overnattingsbesøk hos ei venninne) var jeg førstemann til å slå klørne i 3 nyinnkjøpte julemagasiner som lå på kjøkkenbenken hennes. Jeg fikk sitte og koooose meg lenge med godt lesestoff. og kjente en liten sommerfugl eller to i magen over at det snart kommer en adventstid! Hurra!

Men altså - julen har kommet til Ikea! I allefall har jeg funnet disse fine bildene med interiør fra Ikea. Og jeg liker det jeg ser! Så det spørs om jeg ikke snart må ta meg en tur på varehuset nedi bakken... (Og da skal ingen av dere spørre om all julepynten fra ifjor, nei! For den har jeg glemt!...eller var det gjemt???) Det store spørsmålet i år som ifjor er vel - hvilken farge skal man atter en gang velge? Ektorpen min har jo alltid vært rød - men i år skal den få lov til å beholde sin gråe farge, for jeg liker den veldig godt slik den er!

Hvordan er det med dere? Hvilke farger går det i? Zink og grått, rødt og gull? Kun hvitt???

Ønsker alle en fremdeles fin og fredfull søndagskveld!

1 kommentar:

Anja Holt sa...

Min jul er rød, grønn og gull.... tviler på at det blir endret i år... noen tradisjoner holder jeg hardt på, som lysslyngen på peisen!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...