mandag 17. oktober 2011

Søte dere - jeg trenger bloggehjelp!!!

God morgen, alle søte!
Jeg har tatt meg selv i nakken og tatt et lite løft på blogfronten. Nå som høsten setter inn, er det på tide å være litt mer aktiv rundtom igjen - og det er her problemet mitt ligger!
Jeg får rett og slett ikke til å poste svar på deres kommentarer på bloggen min!!! Det gjelder selvfølgelig ikke alle, men noen... Gjelder også nye blogger jeg tilfeldigvis er innom... Er det flere av dere der ute som har hatt eller har dette problemet? Hva gjorde dere for å løse det? Jeg vil jo så gjerne skrive kommentarer til dere søte der ute, men det går da ikke på enkelte...
Hjelp trengs, altså!!!

4 kommentarer:

Camillas Romantiske hjem sa...

Det var rart...jeg har sjelden støtt på det problemet. Håper det løser seg da, det er jo så koselig med spor etter de som er på besøk!:) FIN dag og klem fra meg:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg har hatt/har samme problem. Prøv å endre til annen nettleser om du har Internet Explorer. Firefox eller Google Chrome kan lastes ned gratis.

Håper det ordner seg.

Lottemora sa...

Samme problem her også når jeg bruker Explorer. Funker iallfall med google crome

Lotte

3prinser sa...

Har ikke det problemet så da kan jeg nok ikke hjelpe deg... jeg bruker safari/ mac :)

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...