søndag 23. oktober 2011

Les dette - VIKTIG!

Starter dagen med et varselinnlegg, jeg!
I løpet av natten har jeg fått en sms hvor det står "for en natt :)" fra et ukjent nummer. Nå er jeg jo født nysgjerrig, så jeg sjekker jo nummeret - kunne jo være noen av mine venninner som har fått nytt nummer - og som har hatt en heidundrandes natt...
Nummeret kommer opp som ukjent. Men man googler jo... Og det viser seg at det er en fyr som terroriserer jenter med å sende meldinger om natten! Haha - jeg synes jo det er artig at noen virkelig GIDDER å sende til meg - men det ser ut til at noen virkelig har blitt plaget skikkelig av denne fyren.
Navn vet jeg ikke (og det skal vi ikke skrive heller om vi finner det) - men får dere melding fra dette nr : 913.37.238 - så IKKE SVAR!!!

5 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Tenk om det hadde vært "for en natt" *S*

god søndag...

3prinser sa...

takk for tips!

Elisabeth, innerst i veien sa...

ok, advarsel mottatt. Du hadde ikke en "for en natt"-opplevelse mao.

Anja Holt sa...

Hehe, jeg er ikke plaget. Men så er jeg ikke så lekker som deg heller!

Leontine sa...

Fant dette om han jeg da...

Dette nummeret er ikke registrert, men tilhører en syk mann på 27-28 fra Asker. Først trodde jeg det bare var en som hadde sendt meldinger feil, men så viste det seg at denne mannen er mer kjent som så. Trusemannen har media kalt han og han har terrorisert jenter siden 96/97! Det var ikke bare jeg som fikk meldinger av han, i løpet av kort tid hadde to andre i det samme rommet som meg og ei jente i klassen under fått meldinger av han. Så han er veldig aktiv om dagen og bruker facebook mye til å finne nye "ofre" ved å legge til nye og sjekke vennene deres. Det er viktig at man ikke svarer han om man blir kontaktet eller anmelder han Da dette er det eneste som hjelper for å få han straffet. Enkelte har også blitt plaget av han i åresvis med ekle meldinger hvor han blant annet spørr om å få kjøpe brukt undertøy eller tightser.

Det er blant annet opprettet en gruppe på facebook som forteller mye om mannen.

Dette sier gruppen om mannen: "28-åringen fra Buskerud har i en årrekke (fra rundt 96/97) sysselsatt seg, mer eller mindre uforstyrret, med "SMS-terror", sexuell sjikane, økonomisk "svindel", samt lurt og trakkasert jenter i alle aldere."
Nå er han, i tillegg til på SMS, MSN, telefon, mail, Nettby, også aktiv på Facebook.

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...