tirsdag 1. desember 2009

Velkommen Desember!


Bilde : CoxAndCox.uk.com
Idag har vi kommet oss inn i desember måned...
Og det er tanker om julestri og juleforberedelser som opptar meg idag. Hvordan er det med dere medbloggere? Har dere alt fikset og klart - er det bare kos og hyggelige sysler som står igjen?
Jeg tar meg ofte i å føle meg "stresset" i hverdagen. Det er sååå mye jeg gjerne skulle ha gjort, men som dagen faktisk ikke rekker til. Spesielt nå... Det er vel alltids litt mer akkurat nå - som det nærmer seg jul - enn vanlig, men jeg henger til vanlig litt bakpå også jeg. Har dere det strøkent i alle rom? Rent og ryddig - uten en eneste hybelkanin? Hvitt, pent og systematisk??? Jeg vet med meg selv at her er det ikke slik. Dessverre... Vi viser jo gjerne frem våre flotte hjem - men utenfor kameravinkelen, er det like strøkent der??? Skulle gjerne klart å holde litt mer system i sakene, men det er rett og slett for mange av dem... Så jeg har bestemt meg - her skal det ikke kjøpes inn noe som helst til hjemmet. Starter med idag. Heller kvitte meg med noe. Kanskje jeg skal gjøre det hver dag frem mot jul??? Som en sorts omvendt julekalender for meg selv???

Det skal jo innrømmes at jeg var en tur på Kid Interiør igår, da... Var på tide å få noen RØDE julegardiner i stua, og jeg hadde jo sett reklame på tv om billige gardiner. Og vet dere - de var veldig fiiine!!! Så for meg med litt lite kapital i pungen, så passet det kjempefint. Det ble innkjøpt røde julegardiner til stuen, ja!!! Så de er nå tatt ut av pakken, og jeg skal se om jeg ikke får tid til å stryke litt før jeg må avsted på jobben. Og kartongen med julepynt er tatt ned fra loftet - den skal sees igjennom og sjekkes. Og så kanskje det kommer en nisse eller to inn i stuen... Og rett som det er så skal Ektorpen min få et løft - et ansiktsløft, men det skal dere få se når jeg har fått gjort det!

4 kommentarer:

Linda aka Myrini sa...

Heisann Lena.
Det er så godt å lese at det er flere som ikke har det helt strøkent hjemme ;)
Jeg synes det er sååååå koselig med juleforberedelsene, men den store rundvasken er ikke like populær (og utsettes i det uendelige...)(synes forresten det er noe stort tull å ta rundvask til jul - da er det så mye annet på planen)
I dag har jeg faktisk avsatt tid til å scrappe - har tørket litt ei stund nå, og vært opptatt med diverse andre julerelaterte ting.
Ha en fiiiin dag :) (og så må du legge ut bilder av gardinene dine)

Frøken Englefjes sa...

Hvis det er noen trøst er det på ingen måte strøkent hos meg...adventsstaken er ikke funnet frem engang, men jeg gidder ikke stresse med det heller...jul blir det uansett! Dessuten har jeg så hektiske uker at jeg knapt er hjemme så er ikke så motiverende å pynte og ordne her da, men jeg har gode dager og helgen var absolutt et høydepunkt!

Ha en fin dag du også! Og du? ikke stress...det fører ikke noe godt med seg;)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
henger litt bakpå;) hehe, det er du slett ikke alene om gitt... Hos meg er det lite gjort, dvs ingenting. Konsentrer meg om helgens julebord;)
Koser meg i disse dager, stresser ikke. Har så mye på jobben ellers, så jeg tar rett å slett å koser meg om kveldene. Så får det heller være litt støv i krokene.

Ha en superfin kveld!
Klem fra Chatrine:)

Klaffen sa...

Hei Lena...Nei du er nok helt etter malen. Vi alle har det sånn passe utenom kamera vinkelen:) Det er jeg mer enn sikker på:) Skulle gjerne vært tøff å si at det bryr meg ikke heller, men det gjør det jo.. Men ett tips er å alltid vslutte kvelden med stearinlys og en kopp kafe eler te - i stillhet:) Det hjelper asså! Føle at man kan hente inn noe. ha en super advents uke. klem i fleng

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...