tirsdag 29. desember 2009

Jakter på nyttårsmenyen...


Ja, jeg har begynt å tenke på hva jeg skal servere her på nyttårsaften!
Lillesnupp inviterte sine besteforeldre på middag - så da var det bare for mor sjøl å følge opp... Heaven forbid at mor hadde en nyttårsdate...
Jeg er dessverre ingen slik kalkun-berte, det kan jeg være når jeg er borte og spiser. Har ingen spisestue, og kun et lite kjøkkenbord (på ønskelisten står et digert et...) som såvidt tar 4 pers, så derav må man planlegge nøye. Og jeg har begynt ja. Det eneste jeg er ganske så sikker på, er at det blir aspargessuppe med tomat og sprøstekt bacon til forrett. Og panna cotta med mangosaus og bringebærdråper til dessert. Til hovedretten står det mellom lammestek, innbakt svin indrefilet eller ovnsbakt laks med pesto og blancherte rotgrønnsaker. Åh - disse valgene, disse valgene!
På bildet over her er det avbildet marengs - som vi skal begi oss utpå her i morgen. Sukkerfrie sådanne, nemlig.

5 kommentarer:

Virre sa...

Hvem trenger vel kalkun når man har de valgene du kommer med :) Vann i munnen sa de :) Hvem skulle tro en var full av julemat og slettes ikke sulten når man hører hva som skal serveres hos deg på nyttårsaften :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

mmm, du har i allefall deler av menyen klar. Selv jakter jeg på den perfekte desserten, din hørtes god ut.

Guttemamma sa...

Date eller ei...mat kan du iallefall lage:)Godt nyttår til dere to jentene fra meg og guttene

Anja Holt sa...

Laks, det må bli laks, si at du velger laks, sa jeg at laks var min favoritt?

Kos dere masse!

Linda aka Myrini sa...

Nammm, den aspargessuppen høres lækker ut. Har du en oppskrift eller??? (til og med mine kresne barn spiser aspargessuppe;))
Vi skal bort i morgen - og det ser vel ut til at pinnekjøtt står på menyen. Og, det skal jeg alltids klare å "tvinge" ned, hihi.

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...