søndag 27. desember 2009

Deilige, late dager...


Det er vel deilig med noen dager fri fra mas og kjas i hverdagen, er det ikke?
Julen er vel den eneste tiden på året hvor det virkelig er tid til å kose seg inne - med god mat og god drikke. Det gjør i allefall vi. Skålene med godis står på bordet og uansett hva vi gjør for å minske innholdet - så skjer det ikke??? *ler*
Jeg må vel tilstå at det tasses rundt i joggebukser, her er finstasen byttet ut med noe som er mer komfortabelt, ja. Jeg og maaange andre, antar jeg.


I min leten på nett, så falt jeg litt for dette konsollbordet.
Stilrent og enkelt, samtidig litt robust og kraftig. Helt min stil. Med den lekre puffen ble det flott! Jeg er nemlig på jakt etter møbler til soverommet - for jeg planlegger oppussing. Siden snuppas rom ble tatt for litt siden, så er det mitt som står for tur.


Det eneste jeg har klart av planer, er at jeg skal ha samme gulv som snuppa fikk på sitt. Det bare digger jeg! Det ble så lyst og fint, samtidig som det er litt mer passende i vår leilighet. Aller helst ville jeg hatt en skikkelig countrylook på gulvet mitt - men det går da ikke, så man nøyer seg med det man kan få tak i.


Og til slutt hadde det jaggu vært digg med peis på soverommet...
Men i grunnen tror jeg ikke det er så fryktelig praktisk. Tenk bare hvor varmt det ville blitt! Og jeg som er stor tilhenger av å sove i kjølig soverom... Nei - kanskje man skal være glad for at man har det slik man har det? Peis gjør seg flott på bilder, men muligens ikke helt hjemme hos meg. Spesielt ikke i min lille 3-roms...

Jeg ønsker dere alle en riktig så fin tredjedag - nyt den til det fulle!

4 kommentarer:

Thelma Louise sa...

Hej.:-) Nydelig bilder.:-) Takk for hyggelig hilsen hos meg.:-) Nyt den late dagen videre.:-) Gry

Anja Holt sa...

Late dager, det er det romjulen er til for. Her bygges det hytte av stoler og pledd og mor har tatt seg litt sol. Ikke noen penklær her heller!

Anette Willemine sa...

Hei!

Er inne på den flotte bloggen din for første gang. Her var det mye fint å se på. Kommer gjerne igjen, så jeg legger meg til som følger.

Ønsker deg en fortsatt deilig romjul!

Hilsen fra

Anette Willemine

Drømmen om en eplehage sa...

Ute på en liten julebukk runde for å by god jul.

Nettet hikker her, men jeg skal nok komme rundt før nyttår ;o)

De beste ønsker!
♥ ♥ ♥

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...