torsdag 26. februar 2009

Mere Greengate...


Er det flere med meg som har latt seg forelske i den nye vårkolleksjonen til Greengate? Jeg falt både for den grønne og for den syrinlilla fargen jeg... Og jeg som sverget at jeg ALDRI skulle bytte bort mine rødprikkede krus. Hm. Spørs om ikke en ny fargeklatt må tas inn til vurdering.
Hva har DU av Greengate i ditt kjøkken???

2 kommentarer:

aase sa...

Dette er nydelige farger som frister oss alle tror jeg!!

Hos meg er det litt rødt og hvitt, lys blå med hvite prikker, beige med hvite prikker og jammen blir det endel beige med blomster nå ganske snart! Har bestillt endel hos nabo butikken her!!

Jeg digger GG veldig altså. Stoffene også er så lekre!! Trekker en puff og maler hvit for eldstejenta mi nå jeg!! Hun valgte beige med hvite prikker til den!! Litt styrt kanskje men....

Shopp ivei, det er så gøy!!!

Anne sa...

Tjooo, tja... vet ikke helt jeg...
greengate, jo da, det lukter sommer lang vei, og gir en deilig følelse av den årstiden vi ikke er i akkurat nå. Men bare litt ja, bare litt... blir det for mye av denne typer service ligner det litt på en dukkestue synes nå jeg da :-)))

Ikke ta nå det ille opp da, hver sin sin smak osv vet du.

En superduper helg ønskes begge damene, både den store og den lille. Dere er friske og raske nå håper jeg??

Varm klem herfra

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...