fredag 30. desember 2011

Argh - Ikea.... Grrrrr. (Sinna-innlegg!)

Dette er et grinete innlegg... Jeg er sur, frustrert og litt i overkant gretten over benkeplatene til Ikea akkurat nå!
For noen år tilbake totalrenoverte jeg kjøkkenet mitt - og har vært strålende fornøyd med resultatet! (Ikkeno' feil på selve kjøkkenet, det er benkeplaten jeg klager på...) Får mye skryt for kjøkkenet - jeg har laget en smart planløsning. Meeen : benkeplatene er no' sabla dritt. Rett og slett! (Kan man skrive det i blogglandia uten å være grov?) Kort tid etter at kjøkkenet var ferdig ble nemlig benkeplaten ødelagt. Hvordan? Jo - i en eller annen pakkestund hadde jeg satt tape på kanten (for å ha det klart til å slenge på pakken) og jeg drar selvfølgelig tapen av. Hva skjer? Joda - hele laget med "marmorering" forsvinner med tapen!!! Jeg blir varm i trøya, svett i kinna - og forsøker så godt det lar seg gjøre å tape på biten igjen - MED marmorering. Det funker på et vis. I allefall en liten stund. Til man har vasket tape og benkeplate mange nok ganger - for da knudrer det seg og løfter seg i kantene. Men jeg har tenkt at det får bare være. Helt til noen dager før jul hvor jeg ser til min store skremsel at en bit til er BORTE like bortenfor der det har skjedd fra før...!!! Og her er det ikke snakk om å finne igjen marmoren min...
Så hva skjer nå? Jo, det får stå slik en stund. Riktig så lekkert med et lysegrått felt midt på benkeplaten. For når jeg nå må bytte benkeplate skal jeg i allefall ikke kjøpe ny på Ikea... Grrrr.

Sånn det var dagens klaging.
Ønsker alle en fortreffelig dag!

3 kommentarer:

Anja Holt sa...

Jeg har tenkt til å kjøpe den hvite benkeplata fra IKEA, jeg.... tror du det er teit?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Her er det lov å sutre og si dritt, he he. Klart dette er irriterende. Kan du ikke male litt dotter i gråfarger og lakke utenpå eller noe annet lurt? Jeg prøver bare å være løsningsorientert her.

Godt nyttår!

Sunniva sa...

Det må da være reklamasjonsgrunn..?
Ses vi 22.?:)