lørdag 12. februar 2011

Urk - denne kulda...


Jeg vet at det er mange med meg som synes at det rekker nå...
At det faktisk har kommet nok SNØ og at KULDA nå godt kan holde seg bortevekke. Etter de siste dagers snøfall, hadde jeg forventet meg blå himmel, sol og smeltetempratur der ute! I stedet sitter man her med -17blå og tar på en ekstra jakke inne... Skal det ikke ta slutt snart?
For det er på denne tiden av året jeg begynner å lengte. Lengte mot sol og sommer. Varmere vær. Thailand... Dog skal vi være glade for at vi slipper ekstremvær slik de har hatt på bildet over! Her er det en is-storm som har vært på ferde. Lurer på om jeg ikke hadde latt bilen stå til sola kom frem....?

Håper dere alle får en fantastisk lørdag, her bli det nok ingen lang spasertur ut med hunden idag, ei heller skitur i marka som vi har så nære. Rydde litt og kaste i heimen, kanskje? Kan jo ikke opprette samlemani, heller??? *ler*

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Planlagt skøytetur ble avlyst her i dag....mest fordi vi sov lit lenge, men også pga. kulda. Men utrolig vakkert da, med den nydelige sola. Ha en fin helg!

Anja Holt sa...

Kast to bæreposer, jeg vil ikke se deg på TV vedrørende slik mani... kun treningsgalskap er godkjent. :) God lørdag!

Anja Holt sa...

Kast to bæreposer, jeg vil ikke se deg på TV vedrørende slik mani... kun treningsgalskap er godkjent. :) God lørdag!

Supersnuppa sa...

Her er det heldigvis bare 10 minus. Og vi har til gjengjeld en deilig sol! Det hjelper skikkelig på vårfølelsen! Her på pynten får vi våren mye tidligere enn der vi bodde før, da bodde vi ca 200moh, nå bor vi på ca 80moh. Men vi er så rare at vi savner snøen...

I dag benyttet vi anledningen til å tenne bål i hagen og grille pølser sammen med venner. Herlig når det kun er sola som varmer!

Ha en fortsatt fin helg!