lørdag 5. februar 2011

Kaos & rot!

Kaos.
Kaos og kontroll? Kontroll i kaoset? Jeg blir til stadighet forundret og skrekkslagen når jeg ser på tv'n om de gale menneskene som samler. Det er sikkert fler av dere som har sett disse programmene... For alt i verden kan jeg ikke forstå hvordan det går an at det går så langt at mennesker faktisk vasser i søppel og dritt til oppetter knærne i sitt eget hjem. Og da mener jeg jo ikke dritt, men faktisk avføring. Det skjønner jeg ikke hvordan går an. Hvordan starter det igrunnen? Jeg kan forstå på en måte at man ikke vil skille seg av med enkelte ting som har affeksjonsverdi - men gamle kleskataloger 2004, og ødelagte rottingstoler? Og hvordan fortsetter det? Når jeg ser at det begynne å bli litt fullt i skapene mine, så tar jeg faktisk en runde. Og kaster. Og da er jeg ikke lei meg engang, jeg er glad for at det blir mer oversiktlig og ryddig. Tanken slo meg her når jeg sto på kjøkkenet og faktisk var på vei å kaste noen Tupperwareboller. Takk og lov at jeg kastet de, jeg kunne jo spart de (TW har jo evighetsgaranti? og de kunne jo kommet til nytte??? Ødelagte, mener jeg?
Bildet over er forøvrig ikke min stue, men lånt for anledningen på nett.

3 kommentarer:

Anja Holt sa...

Du ser på slike TV-program du også, ja? Jeg er mildt sagt sjokkert og får alltid et mildt anfall av rydding etterpå... men på ett eller annet sted så går det bare ut av kontroll. Som å legge på seg, gå ned i vekt, drikke alkohol osv. For mye av det gode er aldri bra!

Supersnuppa sa...

Haha, så artig!

Supermannen sier at det er faktisk ganske vanlig med slike rotete hus. Han har vært på flere brannutrykninger i slike samlerboliger. Noen ganger får de nesten ikke opp døra! Og det er ikke barebare å røykdykke i slike hus.

Anja Holt sa...

Kjenner jeg er glad for at jeg har eget kontor på jobben også... de som rykker ut, uansett yrke, ser nok mer enn nok som vi andre er "forskånet" fra. Mange skjebner der ute!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...