søndag 13. februar 2011

Morsdag og Haba Haba!

Kjæreste mamma - og alle andre mammaer der ute : Gratulerer med morsdagen!
Jeg er ufattelig glad i min!  ♥♥♥


Jeg fikk gave på sengen i dag morges, jeg også - et fint hjemmelaget smykke med hjerte på!
Tusen tusen takk, hjertet mitt!


Who fed me from her gentle breast And hushed me in her arms to rest, And on my cheek sweet kisses prest? My Mother.

Who ran to help me when I fell, And would some pretty story tell, Or kiss the place to make it well? My mother.

Og så - gårsdagens store begivelse. Eller ikke. Jeg har nesten alltid ( i allefall før) sittet foran tv-skjermen og glant på MGP. Men ikke nå. Men i min leten etter et "greit" program å glane på igår, så deiset jeg da innom. Og ble vel egentlig ikke så veldig imponert. Men så har jeg ei heller lagt mye energi i å gjette hvem som vinner eller taper. Men jeg må si at jeg undres litt over det norske folk. Hva er det man tenker på når man stemmer på en vinnerlåt? Er det en man liker, som man synes er catchy eller er det en man tror har en sjanse blant østblokklandenes fancy danselåter eller ballader? For poenget er vel å vinne hele sulamitten, er det ikke? Nå var det Stella som vant, da. Grattis! Fengende sang og et refreng som vi sikker har sittende fast i hjernebarken allerede. Men i redsel for å skrive MEN, så lurer jeg jo på hvor det NORSKE har blitt av... Norsk er hun, men blond og fager er hun ikke. (Fager og søt, jada!). Og så synger hun på engelsk med afrikansk refreng, og med afrikanske rytmer. Og så pynter hun seg med Afrika rundt halsen. Hvor er det nasjonalistiske norske midt oppi dette? Men av alle deltagerne, så var vel kanskje denne den beste? Jeg har ikke fått med meg en brøkdel av sangene, så jeg har kanskje ikke rett til å uttale meg...
Haba haba, sier jeg bare - og avslutter med zutzut. For de av dere som husker...

Ha en fantastisk morsdag alle sammen!

3 kommentarer:

Supersnuppa sa...

Hurra for deg!

Vi ser ikke MGP her hjemme, får mye pes fra min homofile lillebror for det;), men har da fått med meg Haba haba. Har tenkt det samme som deg... Er det lov å tenke sånn? Swahili er langt fra norsk... Men for all del, jenta er supersøt! Så henne på Senkveld m Thomas og Harald og hun virket helt utrolig søt og snill!

Så heldig du er som har fått hjemmelaget gave!
Jeg fikk bok med strikkeoppskrifter, "Så kan du strikk te mæ å beibin, veit du. Æ vill ha sånn kjole å væske. Beibin kainn få ei mus."

Anja Holt sa...

Jeg husker Haba haba zut zut! Og er i og for seg veldig enig i det derre med norsk og sånn. Men sangen er fengende, kan ikke si noe annet.

Ha en fantastisk dag, du er en av få alenemødre jeg ser opp til!

Nurkis sa...

Enig med du!!
...men... må desverre si at etter å ha hørt den ett par ganger, så blei den litt fengende.. *uff a meien*

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...