tirsdag 21. juli 2009

Nintendo DS lite...


(Bilde : GoldenBridge.com)
Min lille snuppelure ønsker seg så veldig en Nintendo DS lite - i RÅÅSSSA. Jeg kan jo godt skjønne henne, når hun har fått prøve venninnens... Men, jeg synes at prisen ny i butikk er relativt høy - så jeg prøver meg her på bloggen : er det noen som har en ds som ikke brukes og gjerne vil selge den "billig"? Da er det bare å legge igjen en beskjed, enten her på bloggen eller send meg en mail på nips@live.no !
Og jada, jeg har vært inne på Finn. no - men der er det sååå mange rare priser...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan godt skjønne at hun ønsker seg en slik....min Kevin fikk sin for to år siden, og den er med han overalt. Han elsker den.....
Vi kjøpte den på nettet og den var 500 kr billigere enn på butikken, og det var med spill. Kan være verdt å sjekke på nettet hvis du ikke har gjort det.
Lykke til med jakten :)

Linda sa...

Jeg har nok ingen å selge jeg heller, desverre. Alle mine tre har hver sin også, men de brukes støtt og stadig av alle tre. Lille prinsessa har selvsagt en rosa utgave:)
I forhold til hvor mye de blir brukt, så synes ikke prisen er så høy.

Lykke til:)
Klem Linda

MonaLisa sa...

Nei sorry, men lykke til:) Ja det er dyrt, altfor syrt. Snuppa mi er blitt "stor" og gadd ikke ha rosa.. ha ha. Knallgrønn/eplegrønn er bra:) Sleng deg med på sommer konk inne hos meg!! Klem og kos deg med SOL

Anja Holt sa...

Som de andre sier, prisen er høy men noen ting er det verdt å betale mye penger for!!! Dette er en av de (og ja, Ida har en rååååsa).