lørdag 18. juli 2009

Bruka Design? Og en søt award...


Se hvilken søt award jeg har fått fra Frøken-Englefjes!
Tusen, tusen takk for den - jeg ble virkelig glad! Det er som du sier, helt utrolig at man i blogglandia finner venner som man virkelig føler at man "kjenner" - selv om man aldri har møttes noengang! Du er ei flott jente, og jeg har aldri hatt noen som helst tvil på at du ville heve deg over trøblet du har vært igjennom! Stå på, snuppa - du er toppen! Og det er kjempekos å følge ditt gjøren og laden på bloggen din!


Og så var det Bruka Design, da. Leser jo støtt og stadig om deres stilige boller som brukes både til smågodt, snacks og ikke minst POPCORN! Jeg lurer på hvorfor i alle dager man må bruke penger på slikt - når bakken funker like greit??? *fnis* (Litt kjipern i regnvær, kanskje?)
Typisk at når lillegull endelig har fått mast seg til en stor dunk med popcorn, så er det første hun gjør - å miste den på bakken... Meeen det heter seg at det er mer møkk dit det kommer - så vi spiste av hjertens lyst, vi!
...og så må jeg jo legge til på slutten at jeg har lyst på den rååsssa popcornbollen fra Bruka, da...

2 kommentarer:

Anja Holt sa...

Naturen er jo ett spiskammer, er det ikke det de sier? Bildet ditt sier jo alt, jeg visste dog ikke at popcorn vokste på gress? Hehe!

Ha en fin fin lørdag, selvom det i skrivende stund er litt grått.

Frøken Englefjes sa...

Så koslig du skriver om meg;) Det setter jeg virkelig pris på...I dag fikk jeg tatt den telfonen jeg har gruet meg litt til, nemlig å fortelle det hele til en gutt på 15 som jeg har vært avlaster for før, mn som jeg fortsatt har god kontakt med. Han bor i Oslo, så vi sees ikke så ofte, derfor var det greit å fortelle det på telefon først synes jeg;) Puh, en ting mindre å tenke på...