mandag 6. juli 2009

Lyn og torden og sånt...


Da uværet traff oss her forrige dagen, sto jeg klar på balkongen med kameraet... Jada, jeg er vel kanskje litt over middels ineteressert i å ta bilder noenganger - og det var vel tilfelle denne dagen... *ler* Hadde bestemt meg for å forsøke å få tatt en bilde av lynet!
Det var ganske spennende! Jeg digger lyn og torden, er superfascinert!

Jeg knipset bilder på måfå. Det er jo ganske vanskelig å knipse et bilde av lyn, så dette ble litt på sjansen. Aner ikke hvor mange bilder jeg knipset - men det ble endel, ja. Og da jeg sjekket etterpå, så ble det etpar blinkskudd.
Det øverste ble jo skikkelig stilig. Det under viser hvordan lynet slår ned i pipen på et hus oppi "åsen" tvers over oss... Kult, eller hva???

2 kommentarer:

Anja Holt sa...

Prøvde ¨å finne ut hvor du bodde, men det var ikke lett. Kule bilder ble det hvertfall, jeg er også superfasinert av lyn og torden!

chatrine sa...

Fasinerende ja!
Jeg bodde engang i Florida, og der var det ofte skikkelig lyn og torden. Det har vi lite av her nord... men det tordnet faktisk i romjula, av alle ting...
Så fine sommerbilder hos deg! Dere er heldige som har det varmt og godt. Jeg er misunnelig på det og skjønner ikke hvorfor i allverden jeg bor så langt nord.

På tide å flytte kansje?;)

Ha en superfin dag!
Klem fra Chatrine:)