mandag 27. juli 2009

Mandag og ny uke foran oss!

Så var det en ny uke foran oss!
Vi kom oss vel hjem etter en litt hektisk tur. To aktive femåringer på tur - med maur i rumpa og proppfult med energi - det kan gjøre enhver litt småsvett! Men det gikk seg til etterhvert!


Her er det to som er veldig spent på hvordan det er på Hunderfossen! Vi har fått kart og er klare for å utfordre det meste som er i parken!


Vi startet med å lære å kjøre bil! Før man fikk komme på banen og kjøre - så var det obligatorisk kjøreopplæring. "På grønt lys får man kjøre, mamma! Og så har jeg en H på hånda - og det er den siden av veien jeg skal kjøre bilen..."


Man får da som seg hør og bør førerkort!


Og man skal ikke bare ta førerkort på personbil, man skal lære seg å kjøre lastebil, også! (Og her får man selvfølgelig et annet førerkort!)


"Jeg vil også kjøre sånn bil som Besse har, mamma!"


Man må som seg hør og bør, grave etter gull!


Og så må man rafte litt! Gjett om det kilte i magen! Vi var heldige og ble ikke våte i det hele tatt. Det var verre med reisefølget - de ble skikkelig våte! Det var supermoro å rafte, vi rakk å få til tre turer før parken stengte!


Vi fikk også med oss litt av en forestilling.

Man må klappe hesten! Som forøvrig ikke var fryktelig interessert i annet enn å få bort de dumme fluene som var plagsomme mot den, stakkar...
Her er utsikten vi hadde fra leiligheten! Den lå ca.100 m fra Hafjell-bakken, ganske langt opp. Helt genialt! Vi hadde til og med badstue i leiligheten...
Ser dere Fakkelmannen der bak?
Vi kjørte gondol til toppen av bakken! Veldig spennende både for liten og stor. På toppen var det en suverent lekeområde for barna, der kunne vi nok ha vært ganske lenge... Meeen - Hunderfossen lokket på andre dagen også...
Nå er det bare å sette i gang her hjemme. Mandag = ny uke. Nok å gjøre.
Må bare drikke opp kaffen først...

Ingen kommentarer: