tirsdag 8. mars 2011

Verdens beste 7-åring!

Da er dagen på hell, som vi har ventet på en stund... Idag morges var det noen som våknet klokken halv fem. Spent? Tror det... For idag ble man jo 7 år!!!
Mest spent var man nok på selskapet som skulle være hos Build-a-Bear butikken. 14 spente jenter lagde kaos i butikken. Stakkars den jenta som jobbet der - hun som ringte i bjella og lot jentene skrike! Mor selv + bestevenninnen til mor trakk oss tilbake til Lille Persille og satt oss ubønnhørlig i god avstand!
Snuppelille ble den lykkelige eier av en bamse med 14 hjerter i! De andre jentene fikk hver sin bamse med "bare" ett...
Muffins, saft og Non-Stop ble spist mens gaver ble pakket opp. Jenter pratet med høy stemme - om hverandre...

Pjuh - jeg tror det ble en vellykket feiring til tross... Morsan er "dynsliten" og VEEELDIG glad jeg ikke hadde dette laget hjemme i sin egen stue. Om ikke annet har jeg forstått at dette skal holden utenforhus!!!

Nå sover den lykkelige 7-åringen med nye Celma ved siden av seg...
Mor vrikker seg ut av skoa - og gjør seg klar for CSI...

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer med den flotte jenta di! BaB-bursdag høres kaotisk ut, men supert å slippe kaoset selv, men overlate det til andre. ☺

Anja Holt sa...

OK, dette var en kul løsning! Hva endte regnestykket på? Håper du fikk en strålende kveld og at jenta våkner blid som en sol i dag!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...