lørdag 12. mars 2011

Bla-bla-bla...

Helgeblogging...
Det er alt man har tid til om dagen, har jeg inntrykk av. Den ukentlige bloggingen min har jammen uteblitt i det siste. Enten er det fordi ukene bare flyr avsted, eller så er det rett og slett fordi jeg holder meg selv så opptatt ellers i uken at jeg ikke har ork til å åpne laptopen? Uken som har vært har ei vært et unntak. Ekstra hektisk har det vært nå siden snupsi'n har hatt fødselsdag. Det har vært en toppen uke. For ikke bare har det vært feiring, men jeg har hatt tid til litt trening og så har jeg også igjen vært ute med de fantastiske klærne fra Me&i! Jeg bare digger ekstrajobben min, den er så givende - det er sååå moro å være ute på treff!
I tillegg så har snupsi'n hatt med seg to søte venner hjem denne uken og det var en sann lykke for alle å låse seg inn på rommet, bort fra Balder-bamsen og leke med alle Zhu-zhu petsene de tilsammen hadde... Altså - det har vært en flott uke!
Helt frem til idag. Hvor det siste bursdagsselskapet skal avholdes for siste del av familien og mor i heimen våknet med en hel pakke sandpapir i halsen... Uansett hvor mye jeg hoster og harker - så får jeg ikke bort det som sitter der. Høres ut som en halsende valross, rett og slett. Er det nå jeg skal innse at jeg skal kapitulere og dra dynen over hodet og la kake være kake??? Supermom,- eat your heart out???

2 kommentarer:

Anja Holt sa...

En stor kopp te.
En Paracet.
En Voltarol/Ibux.
Mer te.
Bake kake.
Hvile på sofaen, under teppe, mens kake stekes.
Mer te.
Dusje.
Hvile, som over under teppe.
PARTY!

Dette klarer du, hvor er kappa di SuperMom?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Det passer jo aldri å være syk. God bedring!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...