søndag 19. desember 2010

Mmmmmm...

Jeg synes uken bare består av mandager, fredager og søndager jeg... Mandager fordi da skal man liksom starte på en ny uke - og den ligger der fin og ubrukt foran oss. Så kommer fredagen og arbeidsuka er jammen over. Og fort går det! Og så kommer søndagen - og da har man gjerne litt ekstra tid til å sitte litt på nett når snuppis leker sundt eller ser på barnetv.... Litt ekstra tid til overs blir det plutselig på meg - da snuppelille nå har Balder å leke litt med.
Så var det blitt fjerde advent. Og idag skal vi driste oss på litt søndagsshopping! Men aller først skal vi ut og spise lunsj, og det gleder vi oss til!

På tampen kommer nok et lite tips som er fint som en ekstra liten oppmerksomhet:
SKIKKELIG VANILJESUKKER!
Du bruker 1-2 ekte vaniljestenger og legger det med 1 kg sukker i en bolle. Rør godt rundt fra tid til annen. Etter en liten stund kan du helle sukkeret over på pene krukker - og vips så har du sukker med den nydeligste aroma! I tillegg blir det ekstra lekkert om du bruker en stilig krukke...

Ønsker dere alle en fortreffelig fjerde advent!

2 kommentarer:

Frøken Englefjes sa...

Å, supert tips!!!! Takk søte:)

Anja Holt sa...

Så enkelt og greit kan det faktisk gjøres! Du burde skrive en sånn liste over alt vi skal begynne å gjøre neste september? Jaaa, det var en god ide!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...