mandag 29. november 2010

Mandag og 0 trening...

Det er mandag, ukestart og gode greier! Og mandager er jo absolutte dag på trening - det er den jeg ikke rokker på! Men idag skjer det ingenting på denne fronten. Jeg skal trekke bena godt opp i sofaen, lage meg noen diiigre kopper med god, varm te og så skal jeg bare slappe av! For på ett eller annet mystisk vis har jeg så innmari vondt i halsen... Det kan godt være at det er en eller annen basilusk som har kommet og tatt meg, eller så kan det godt være at jeg har vært litt veeel kald de siste dagene? Personlig så tror jeg muligens at det kan være forsøket på å være sangstjerne på lørdagens julebord? Prøvde jo å gjøre den så fin som oberhodet mulig med å tilføre Whiskey, tilogmed! Uansett - i kveld blir jeg hjemme! (Sorry, Anette - du får dem ved en senere anledning!)

Snuppelille er i ekstase over at jeg sa jatakk til lille vovven igår. Selv er jeg lykkelig "svanger" og kjenner at jeg har tatt det rette valget! Tror det blir fint med en liten tass her hos oss!
Satt meg ned igår og tenkte på navn. Følgende er oppe til vurdering (ta i betrakning til at dette er en bustete, liten tass med krøllepels - som kanskje blir litt over 2kg) : BALDER, NESTOR, LUCIFER eller POLLUX. Sistnevnte nav får jeg assosiasjoner til en eller annen kjeltring i en James Bond-film, så det er kanskje ikke heeelt aktuelt... Hva synes dere??? Snuppelille har jo helt klart sin favoritt!

3 kommentarer:

Ida sa...

Syns Nestor og Lucifer er navn som assosierer med større hunder.. Men Balder og Pollux gir ikke de samme tankene... Lykke til!

familiens Johnsens hverdag sa...

Jeg hadde jo glemt at det var pepperkakebaking på skolen..og det måtte jeg jo være med på.. så jeg var ikke på trening jeg heller:D

Lykke til med hund, det blir nok stas:D

Anja Holt sa...

BALDER!