lørdag 18. september 2010

Oppbevaring av sko???Regner med at de fleste av dere der ute, kanskje har det litt som meg; vi her etpar sko. For mye, faktisk! De fleste av det kvinnelige kjønn synes vel det er artig med sko? Og vesker! Ikke minst, vesker!!! Men nå var det altså sko jeg skulle skrive om idag, da.
Jeg har da etpar sko. Ikke et par sko, men etpar. Mye kan jo ligge i ordet etpar sko, jeg er klar over det - men jeg har da maaange. Av en eller annen grunn så har jeg klart å samle opp noen sko i årenes løp, og nye kommer stadig til. Så da kommer man til slutt til oppbevaring da...?

Her er et supersmart tips!
Ikea har fine gjennomsiktige bokser med lokk som du kan putte skoene dine i. Kjekt og greit, for da kan du både se hvor og hvilke sko du har, pluss at de ikke blir støvete! For støv har vært en greie i mitt skoskap. Jo mer man har i skapet, jo mer støv sniker det seg inn...
Så altså : prøv disse kjekke boksene med lokk fra Ikea - de er supre!

9 kommentarer:

Anja Holt sa...

Mye sko? Skjønner ikke hva du mener.... *plystrer* Men jeg har sånne umulige sko å oppbevare. Høye hæler og støvletter er utfordring!

Kali- sa...

*knis* Jeg er unntaket som bekrefter regelen om kvinnfolk og mye sko og vesker :P Jeg har faktisk ett par dagligsko, og de har jeg til de er utgått før jeg kjøper meg ett nytt par. Og så har jeg ett par støvletter, ett par gummistøvler, ett par pensko, ett par bunadsko (men ingen bunad...), ett par slipperser, ett par crocs, ett par vinterstøvler... og sist, men ikke minst - ett par sandaler.
Egentlig har jeg jo masse sko likevel...

Ang oppbevaring av støvletter.
På bl.a. Black Design har de lange knagger som man kan skru fast i veggen. Sånne pinner som de gjerne har i butikker og greier. Og så kan man kjøpe klypekroker og henge støvlettene opp i dem. Da holder de seg rette, henger oppe fra gulvet (og kanskje til og med to i dybden), og støvleskafta får ikke lei knekk i skinnet. ;)

Hvordan oppbevarer du veskene dine da, Lena? Mindre vesker oppi større vesker? Eller oppi større gjennomsiktige IKEA-bokser med lokk?

GroLinda sa...

Så smart!!! Det skal jeg også gjøre ;o) Har *litt* skodilla kan man si ;o) Kjempesmart løsning! Tusen takk for tipset!
Ønsker deg en god helg.
Klem fra Gro :o)

Elizabet Stilig hjem sa...

Hei, takk for tipset, jeg er faktisk på utkikk etter skobokser og må se nærmere på de fra Ikea.

God helg!
Klem Elizabet

Anonym sa...

Herlig kommentar
takk,
visste ikke at jeg
var brun på
tottelottene mine
jeg ...!

flotte ikea bokser
me like ...!

og tolix til barnerommet - JA ♥

klem til deg

Bossa sa...

Hei. Her er ei som IKKE har skodilla. Men derimot boks-dilla. Og jeg har sko i bokser, men de kommer fra Europris. Og så er de såpass lange at man får plass til støvletter om det ikke er for lange skaft. Ideen til Kali var jo fin også da.
Ha en fin uke. klem :O)

Butterfly sa...

Takk for hyggelig besøk på bloggen min!!

Det er fort gjort å ha noen sko for mange, selv for meg som ikke har skodilla ;O) oppbevaring blir likevel en utfordring.......

Ha en fortsatt fin kveld!!

klem :O)

Anita Cathrine sa...

Så fint tips :) Jeg har faktisk eget rom til alle klærne mine og skoene mine, men det har ikke min datter .. så dette tipset sakl jeg bringe videre, tusen takk :)

♥ Netta ♥ sa...

Hos oss har hele familien skodilla så gangen hos oss er OVERFYLT av sko - særlig på sommeren. I helgen skal det ryddes bort sommersko så kanskje det kan se litt ryddig ut også der (en liten stund) :-O

Ønsker deg en fin helg!

Klem
Netta