torsdag 1. oktober 2009

Litt stemning...


Måtte bare vise frem litt kveldsstemning her hjemmefra! Bildet er av den koselige barselgruppen min. Bildet her er tatt av fotograf Tonje Hurum og med dette bildet vant hun engang førsteplass i et norgesmesterskap i svart/hvitt gruppefotografering! Jeg bare digger det og blir aldri lei av å se på det! Det gjør meg simpelten glad av å se på det.

4 kommentarer:

Frøken Englefjes sa...

Åå, jeg elsker svarthvitt bilder! Det er absolutt finest synes jeg;)
Jeg har tatt meg en fridag sånn at jeg får ryddet og vakset her hjmme pluss å orden og fikse en del ting som bare venter på å bli gjort! Herlig! Helgen er nemlig fullbookset;)

Frøken Englefjes sa...

God helg til deg også snuppelura!

Guttemamma sa...

Ha en toppers helg,lena!!!
klemmers

Frøken Englefjes sa...

Fnis! Jeg lurer litt på om dette er en miniforelskelse...men han sender blandede signaker og i og med at jeg ikke kjenner han så godt er det ikke godt å si. Det siste jeg vet er at han var veldig opptatt til og med mandag og at han skulle sende meg mld etter det....og jeg som HATER å vente! Skikkelig utålmodig...hihi..så jeg får smøre meg med tålmodighet og vente...Og denne gangen kjennes det veldig annerledes ut og jeg tror han er en skikkelig bra mann, så blir så skuffet hvis han viser seg å ikke være interessert likevel, for han har ginn inntrykk av noe annet, men men...vi får se!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...